Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis hogyan reagáljam le vagy hogyan értelmezzem?
A hétvégén voltunk iszogatni barátokkal, feljött témának hogy elmehetnénk közösen termálozni/szaunázni.
Jóformán mindenki benne volt. Majd kicsit később odajött hozzám egyik barátom hogy ez ilyen meztelen szauna lenne vagy fürdőruhás? Mondtam neki hogy nem tudom, én még csak fürdőruhában mentem be szaunába is. Felvetette hogy nem e megyünk csak mi ketten fürdőruha nélkül csak törölközőben (4 srác, 3 csaj mennénk összesen) mert hogy az tök izgalmas lenne.
Ő tudja rólam hogy biszex vagyok de sosem közeledtem felé semmilyen formában mert csak osztálytársak vagyunk.
Nem igazán tudom hogy ezt nekem célozta e, nekem akarna e imponálni hogy fürdő nadrág nélkül legyünk, vagy esetleg csak a csajok miatt akarná izgalmassá tenni hogy csak mi ketten tudjuk hogy pucéran ülünk velük.
Ti mit gondoltok? 18f
Attól függ, mit akarsz :)
Ha van fogadókészség részedről, akkor a személyiségedtől függ, hogy kezdeményező típus vagy e, vagy inkább azt szereted, ha a másik lép először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!