Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha a buszpálya wc-ben glory...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a buszpálya wc-ben glory hole-t fúrnának szerintetek sokan használnák?

Figyelt kérdés

2022. szept. 28. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Leül a buszsofőr, boldogan hogy kibírta a cifrafosással a váltást, erre belebeg egy kéretlen hímvessző a fülkébe, hát ki itéli el hogy mérgében jó nagyot rácsapott!
2023. jún. 14. 20:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egyébként sosem értettem. Orosz rulett.... Honnan tudod ki van a másik oldalon? Mármint simán ülhet ott 1 hetero csávó is akinek csikar a hasa.
2023. jún. 25. 07:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy izgalmas ez elméletben, de tényleg ne dugd át a farkad vad idegennek. Soha nem tudhatod. Mi van, ha úgy tűnik a másik is benne van, de közben meg bicska van a kezében? Inkább menj el egy szexklubba vagy valahogy máshogy old meg. Az egészségügyi dologról nem is beszélve, meg arról, hogy a lehető legigénytelenebb helyszín ez bármire.
2023. jún. 25. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem mi a jó ebben.

Rettentően igénytelen. Nem kis veszéllyel jár.

Ha valaki ilyet akar, még azt is le lehet dumálni kultúrált környezetben.

Nekem pl felajánlottak olyat, hogy menek el hozzá a lakására. Lebedőt fel akaszt, szemét beköti, én elmegyek, aztán lépek.

Senki nem látott semmit, és nem húgy meg sz.r szaggban, veszélyekkel tüzdelt budiban csinálja az ember.

2023. jún. 26. 03:08
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly hogy tényleg vannak ilyen undorító gusztustalan emberek? Eleve wcbe húgy és szarszag összepisalva minden és még más fogatlan meg ki tudja milyen betegseggel rendelkező emberek szopják le...
2023. szept. 10. 15:31
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
Tele lenne a szemetes és kies környéke levágott vagy roncsolt nemi szervekkel.
2023. szept. 11. 00:22
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Az átlagos meleg ilyen igénytelen.
2023. nov. 22. 08:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Max igénytelenek...
2023. dec. 30. 11:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Oda gyerekek is jarnak... Es egy budi undorito
2023. dec. 30. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:
41%
Es a melegeket kell Isteniteni manapsag? Miert? Mert igy akarjak a nepesseget csokkenteni...szanalmas...
ápr. 4. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!