Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a buszpálya wc-ben glory hole-t fúrnának szerintetek sokan használnák?
Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 23:04
11/21 anonim válasza:
Leül a buszsofőr, boldogan hogy kibírta a cifrafosással a váltást, erre belebeg egy kéretlen hímvessző a fülkébe, hát ki itéli el hogy mérgében jó nagyot rácsapott!
12/21 anonim válasza:
Ezt egyébként sosem értettem. Orosz rulett.... Honnan tudod ki van a másik oldalon? Mármint simán ülhet ott 1 hetero csávó is akinek csikar a hasa.
13/21 anonim válasza:
Megértem, hogy izgalmas ez elméletben, de tényleg ne dugd át a farkad vad idegennek. Soha nem tudhatod. Mi van, ha úgy tűnik a másik is benne van, de közben meg bicska van a kezében? Inkább menj el egy szexklubba vagy valahogy máshogy old meg. Az egészségügyi dologról nem is beszélve, meg arról, hogy a lehető legigénytelenebb helyszín ez bármire.
14/21 anonim válasza:
Nem igazán értem mi a jó ebben.
Rettentően igénytelen. Nem kis veszéllyel jár.
Ha valaki ilyet akar, még azt is le lehet dumálni kultúrált környezetben.
Nekem pl felajánlottak olyat, hogy menek el hozzá a lakására. Lebedőt fel akaszt, szemét beköti, én elmegyek, aztán lépek.
Senki nem látott semmit, és nem húgy meg sz.r szaggban, veszélyekkel tüzdelt budiban csinálja az ember.
15/21 anonim válasza:
Ez komoly hogy tényleg vannak ilyen undorító gusztustalan emberek? Eleve wcbe húgy és szarszag összepisalva minden és még más fogatlan meg ki tudja milyen betegseggel rendelkező emberek szopják le...
16/21 anonim válasza:
Tele lenne a szemetes és kies környéke levágott vagy roncsolt nemi szervekkel.
17/21 anonim válasza:
Az átlagos meleg ilyen igénytelen.
19/21 anonim válasza:
Oda gyerekek is jarnak... Es egy budi undorito
20/21 anonim válasza:
Es a melegeket kell Isteniteni manapsag? Miert? Mert igy akarjak a nepesseget csokkenteni...szanalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!