Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a buszpálya wc-ben glory hole-t fúrnának szerintetek sokan használnák?
Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 23:04
1/21 anonim válasza:
Ti melegek biztos,de belőletek is csak az igénytelenebb fajta
2/21 anonim válasza:
En tuti, vinnek kototut,es hasznalnam, lenne sikitas az elvezettol.
Ember oda dolgukat vegezni jarnak!
3/21 anonim válasza:
Én használnám. Alig van néhány hely a városban, ahol van.
4/21 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as válaszoló. Igen sajnos alig van hely ezért jutott eszembe ez a kérdés. De ha lenne ott glory hole sok problémát megoldana sok embernek. És én is használnám biztos gyakran járnék oda bedugni a farkam ha van ott valaki:)
2022. szept. 28. 23:26
5/21 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen helyen nem megyek el WC-re se
6/21 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzá írni hogy a Szolnoki buszpályáról kérdeztem
2022. szept. 29. 00:31
7/21 anonim válasza:
Levágnák a farkad cula, ráadásul jogosan :D
8/21 anonim válasza:
B@sznak olyat a f@szodra hogy többet elő se vennéd a gatyádból. Hogy lehetsz ennyire igénytelen?
9/21 anonim válasza:
Biszex srácként mondom, hogy ezt abba kellene hagyni. Bevallom van benne izgalom, de sokkal nagyobb a veszélye ennek az egésznek. Nyilván ott az egészségügyi, de amellett honnan tudod, hogy milyen elmeállapotban van a másik akit nem is látsz? Ha bicska van nála? Ha a merev péniszedbe izomból belerúg? Inkább szexrandit beszélj meg valakivel, vannak meleg appok erre.
10/21 anonim válasza:
Igen és iskolás korukban péppé pofozni azokat akik nem tudják a rendet és a társadalmat fertőzik - akkor nem válnak fajtalankodóvá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!