Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ra sansz,hogy biszex vagy csak bemagyarazom?
Egy multikulti cegnel dolgozok ahol van egy velem egykoru srac aki egy kozel-keleti orszagbol szarmazik. Nem tudjak rolam a cegnel de bi vagyok es eszmeletlenul bejon a srac.
Kozvetlen kollegak vagyunk, es tok jo a viszonyunk viszont neha nem tudom eldonteni,hogy esetleg biszex v sem.
Sokszor babynek, babe-nek szolit, de masokat meg sosem hallottam. A hanglejtese neha elegge meleges v lanyos amikor mondja h hello vagy goodbye v akarmi es mar mar nyavogos. Van ket cicaja, mindig a cicakrol rak ki sztorit meg sokat mesel roluk. Elvileg van egy csaja akivel egyutt lakik es mar lattam is oket random a strandon,bar most szakitott a csajjal de alapjaraton nincs egy kozos fotoja se a csajjal , sose hozta meg el semmilyen esemenyre, azzal magyarazta hogy otthon nem akarja h kerdezoskodjenek h ki ez a feher lany. En is mikor strandon voltam vele akkor is igy a csajokrol dumalt es nezte oket. Ha bulizik nem szokott inni,bar igaz velem meg nem bulizott max ilyen ceges esemenyen es ott se ivott es en mar neha arra gondolok h azert nem mert fel h elojon az igazi enje, tuti nem vallasi okok miatt mert disznot is eszik es mondja h ateista. Instan foleg jo csajokat kovet de azert jooar izmos pasit is (gyur amugy) es lattam h lajkolgat egy meleg sracnak a kepet is akit en grindrrol ismerek, bar lehet csak szimplan ismeri es baratok.
Lehet csak bemagyarazom magamnak es azert van ez mert egyszeruen csak nagyon tetszik es akarom hogy bi legyen ,de ti mit gondoktok?
28/F
Van rá nagy esély, mivel a fiúk elég nagyrésze bi, csak elfojtják magukban, meg nem vallják be.
Csak, ha nála is ez az elfojtás van, akkor hiába bi, nem nagyon fogsz vele előrébbjutni.
Kb. igen, próbálj vele minél több közös programot szervezni.
Már ebből is le tud jönni sokminden, mert ha lelkesen belemegy, akkor máris haladsz szépen előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!