Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meleg/bi srácok miért akarják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/bi srácok miért akarják bemagyarázni ezt?

Figyelt kérdés
Hogy egy srácnak ha ugyanazt csinálja vki mint egy csaj ugyanúgy feláll, stb. Heteró vagyok de tuti bármit tenne nem állna fel. Simán vállalnám is mert tudom. De miért van hogy erről meg akarnak győzni másokat? Ja és nem támadólag írom ezeket hanem kíváncsian. Csak mielőtt úgy olvasná valaki.
2022. júl. 2. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Én erre fogadni mernék, hogy mindegy mit mondasz, ha hagyod magad, egy fiú is fel tudja neked állítani.

Nem támadólag írom én sem, de bizonyos dolgokra, érintésekre a hetero férfi is ugyanúgy reagál.

2022. júl. 2. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elkezdene szopni egy pasi, valószínűleg tényleg felállna a fizikai élvezet miatt, más kérdés, hogy valódi heteróként érzelmileg ez inkább zavaró/undorító élmény lenne még akkor is, ha telespriccelnéd a száját.

Nem is szabad senkire olyat ráerőltetni, amit nem akar igazán.

2022. júl. 2. 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Maximálisan egyetértek. Amúgy eskü én is próbára tenném magam de csak vmi fiatallal ne vmi papával aki amúgy se a korosztályom... Nyugodtan írhattok privit, eskü komolyan próbára tenném magam hisz a kíváncsiság nagy úr.
2022. júl. 2. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Engem az erdekelne ki milyen korulmenyek kozott probalt gyozkodni teged, hogy kiprobald?
2022. júl. 2. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Fordítsuk meg a kérdést. Megpróbálta már valaha is felállítani a farkad egy fiú? Mert ha nem (ami a kérdésedből valószínű) addig te sem lehetsz benne olyan tuti biztos hogy nem sikerülne neki, csak úgy hiszed...

Egy gondolat kísérlet. Ha be lenne kötve a szemed és 2 különböző ember ugyanolyan módon szopna le, nem tudnál különbséget tenni, melyikük férfi illetve nő. Mindkettőtől elélveznél. Vagy pl. ha csak utólag tudnád meg, hogy az egyik férfi volt. Vagyis, egyedül annak tudata gátolná a merevedésedet, hogy egy férfi akarja kiváltani. Én nem akarlak meggyőzni semmiről, de én meg abban vagyok tuti biztos, hogy kellő stimuláció hatására mindenki merevedéssel reagál (ha szervi baja nincs) függetlenül, hogy ki csinálja. Egyedül csak az ehhez szükséges idő kérdéses, nem pedig a merevedés beállása. Természetesen nem kell elhinned, és szintén nem támadólag írtam.

2022. júl. 2. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Hetero bele sem megy ilyenbe. Én hetero nő vagyok, egyszer borotvált meg alul egy nővér műtét miatt, ott matatott, de nem izgatott, sőt, nagyon is zavart.
2022. júl. 3. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Szivesen probara tennelek, es ha megis felallna akkor mit reagalnal?
2022. júl. 4. 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

A kerdezőnek igaza van, egy heterónak nem állna fel!!

#5 Ha be lenne kötve a szeme és nem látnáhogy a csaj vagy a fiú kezdte szopni akkor lehet merevedése!!! De ha látja hogy fiú csinálja, szopja az taszítaná!

Ismetlem, ha heteró.

2022. aug. 19. 01:29
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
6os. Én is nő vagyok. Az teljesen más helyzet, különben az urológusnál a melegek elélveznének.
2022. szept. 24. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!