Miért akarják egyesek minden áron bemagyarázni itt az oldalon hogy 40-60 millió vételár alatt nem létezik az országban élhető ingatlan?
Na ez is pont egy ilyen kamu, amivel ezt a hülyeséget próbáljátok igazolni...
Te gondolom akkor szerinted munka az csak Budapesten van, az ország többi része meg munkanélküli.
6:
Vidéken, leszámítva néhány nagyobb várost, nem találnék szakmai munkát, ezért keresnék minimálbért. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy mennyire jó lehet mást csinálni, mint ami érdekel.
Akik pedig a fővárosban is szarul keresnek, egyáltalán nem biztos, hogy vidéken bármilyen állást találnának, vagy ha igen, akkor még rosszabbul keresnének.
Amúgy ezek tök jogos és érthető érvek. De igazából én nem erre kérdeztem rá, hanem egyesek kategorikusan tagadják hogy egyáltalán léteznek vidéken normális helyeken valamennyire megfizethető ingatlanok.
Ilyenenkkel hogy:
-ilyen áron nem is létezik eladó ingatlan
-olyan rossz állapotú hogy rád dől a ház
-rossz a környék tele van cigánnyal
-vagy rossz a közlekedés, vagy ifnrastruktúra, 100 fős zsákfaluba
Közben meg ez mind rohadtul túlzós és valótlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!