Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom, hogy látszik-e rajtam külső szemlélőknek, hogy a saját nememhez (is) vonzódom?
Nagyon sokan írják az lmbtq-s kategóriákban, hogy "rajtuk egyértelműen látszódik az orientációjuk" vagy, hogy "senki se mondaná meg róluk, mert annyira nem úgy néznek ki".
Ilyenkor mire (vagy utóbbi esetben minek a hiányára) gondolnak? Milyen egyértelmű jelek mutatnak valakinek a megjelenésében arra, ha meleg/bi/leszbi?
Én korábban abban a hitben voltam, hogy senkinek sincs a homlokára írva az orientációja, de itt nem kevesen töretlen magabiztossággal állítják ennek az ellenkezőjét, és hogy ők akkor is meg tudják mondani valakiről, hogy nem hetero, ha nem flörtöl velük, hanem csak úgy megy az utcán.
Csak a TikTokTikTok-on nevelkedett tinik hiszik azt, hogy az orientációkhoz kötelező jelleggel társul egy jellegzetes stílus vagy megjelenés. De ezek általában pont azok a gyerekek, akiknek a legnagyobb százaléka csak divatból talál ki magára valamilyen jelzőt, hogy ezzel a figyelem középpontjába kerüljön, és vagizhasson azzal, hogy “mennyire kis különleges” - miközben ugyanúgy néz ki, mint a többi futószalagon gyártott Z-generációs pózer meleg/biszex hópihe.
Én pl. kifejezetten feminin nő vagyok hosszú hajjal, - annak ellenére, hogy soha nem voltam pláza Barbi, az alternatív irányt képviselem - mégis biszexuális.
Pl nekem az nagyon gyanus ha vki jokepu es szingli es nem is tudod rola h amugy kefel orrba szajba, de nem is feltetlen kell sarmorner lennie de azert ha vkinek ilyen 20as evei kozepeig nincs csaja az azert arulkodo jel.
Alapjaraton a biszexeket nehezebb felismerni, de az igazan biszexeket. Sok meleg nem fogadja el h ok melegek es binek valljak magukat v heteronak. Nem tudom hogy nezed e a nyero parost de a Patrik az egyertelmuen az ekes pelda arra hogy mennyire eltudja hinni egy ember a sajat hazugsagat is
Mi a korképed, aranyapa?
Ha gender-másságod van, akkor látszik a viselkedéseden, gondolataidon, hogy nem vagy olyan, mint a többi fiú. Ha csak az van, hogy nem a cici látványra izgulsz, nem arra orientálódsz, akkor nemhogy nem látszik rajtad semmi, hanem nincs is mi látsszon rajtad, mert nem különbözöl a több férfi lény mentális világától.
Mondjátok már meg, mikor akarja felfogni végre ez a retardált emberiség, az érintetteket is beleértve sajnos, hogy akiket bedobtak az úgynevezett melegek zsákba, az két különböző eredetű anyámkínja, aminek semmi köze nincs egymáshoz. Jó, annyi hasonlóság van, hogy egyik se fog feleség után futni. Általában. Mert tegyük azért hozzá a rend kedvéért, hogy a fentebb említett "látszik rajta" csoport nem feltétlen vonzódik a férfiakhoz, vonzódhat akár nőkhöz is, de sokan jellemzően közel vagy teljesen aszexuálisok.
Az én tapasztalatom: a biszexeken nem látom.
A leszbiken sem. Max 1-2, ha nagyon fiús, az gyanús lehet.
A melegek közt van, akinek látszik a gesztusain, vagy a vonásain (Lakatos Márk pl), de ott sem mindenkin látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!