Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sokan (külső szemlélők) miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan (külső szemlélők) miért haragszanak a megcsalt félre, ha az lebuktatja a csaló félt, esetleg bosszúból meg is leckéztetni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

A "megleckéztetés" szörnyen gyerekes, és normál szinten aluli. Olyan ember, akinek van tartása, nem alacsonyodik le kicsinyes bosszúra (bár el kell ismerni, van 1-2 kreatív megoldás). A lebuktatás igazából csak felesleges. Ha te biztos vagy benne, akkor minek szenvedsz még a nyomozgatással, és a szembesítéssel? Saját dolgokra, tervekre, célokra koncentrálni sokkal gyümölcsözőbb.

Én amúgy haragudni nem haragszom az ilyen emberekre, csak feleslegesnek, gyerekesnek, és néha eltúlzottnak tartom (mint amikor legjobb baráttal/barátnővel, testvérrel... Stb fekszenek le bosszú címén, vagy anyagi károkat okoznak a másiknak).

2021. aug. 18. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Azért mert nem képes a másiknak megadni amire vàgyik, és még neki áll feljebb.
2021. aug. 18. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem teljesen. Ha engem csalnak, rájövök és lebuktatom a páromat mert amúgy tagadja (vannak akiknek csak a lebuktatas működik, képesek beléd észlelni higy őrült vagy, kepzelődsz pedig nem. Csak ők a végsőkig tagadnak amíg le nem buknak) abban nem tudom miert haragudnának rám mások.

A bosszút viszont feleslegesnek és gyerekesnek tartom.

Gyanítom hogy ebben a sztoriban több is van. Itt nem a lebuktatás volt gond hanem a "megleckeztetés".

2021. aug. 18. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Tök ciki, aki azt hiszi hogy a lebuktatással nyerésben áll, hát nem. Jót lehet röhögni rajta a gyerekes kis mesterkéltségén, miközben jót tesz a csalókkal akik szenvednek a titkolózásban és nem tudják hogy adják elő otthon a sztorit, a lebuktatással csak szívességet tesznek nekik hogy végre önfeledten felvállalhatják egymást, miközben a megcsalt fél már régóta kutyába se veszik, még rátesz magának egy lapáttal a lebuktatással. Szóval vicces na. De szerencséenkém annyira el van foglalva a maga vélt kárörvendésével, hogy észre sem veszi hogy maga alatt vágja a fát.
2021. aug. 19. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó ez elég keserűen hangzott. Mintha győzködni akarnád magad hogy mennyire átvered higy nem szólsz neki hogy tudsz a dologról. Pedig ezzel csak magadat hergeled. A megcsalokkal nem lehet "jót tenni". Elfogadni, megbocsátani (ilyen is van) , vagy elhagyni lehet őket, tehát kilepni a kapcsolatból.

Szerintem jó pontot tenni a dolog végére, és menjen mindenki amerre lát. Ha ezt csak lebuktatassall lehet elérni akkor úgy. Vagy ti inkább hagynátok hogy továbbra is hülyének nézzenek, és élnétek tovább évekig a szar kapcsolatban? Nem értem. Amúgy meg kit érdekel ki győz? Kiderül az igazság az a lényeg. Utána szerintem menjen mindenki amerre lát. Ezért is tartom gyerekesnek a bosszút.

Amúgy értelmetlen a kérdés konkrétumok nélkül. Mert pl az is lebuktatas ha a telefonján észreveszek valamit és ezzel suembesítem. Miért kellene ezért haragudni? A kérdező valami konkrétum gondol, nem tudjuk mire.

2021. aug. 19. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!