Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemmel kéne ismerkednem?
Pasi vagyok, a nőket tartom szépnek, mindig megnézem a lábukat, feneküket, szép arcú lányokkal szivsen smárolok. A "hu de megb@sznám" érzés viszont teljesen hiányzik. 10-12 nővel feküdtem le életem során, de a legtöbbre fel se állt. 3-al összehoztunk vmi szeretkezés félét, aminek a petting része tetszett, a dugást vhogy erőltettnek éreztem.
Pasikat sose nézem meg az utcán, nagyon ritkán találok vkit helyesnek. Smárolni egy pasival se szeretnék. Viszont úgy gondolom (még nem próbáltam) hogy a szexet borzasztóan tudnám élvezni (passzívként), már a gondolatis beindít.
Mit tennétek a helyemben? Próbálnátok továbbra is lányokkal ismerkedni, hátha vmelyiknél más lesz a reakció / érzelmek felülírják a dolgot.
Vagy szimplán elfogadni, hogy eddig is csak srácokkal kellett volna ismerkedni? (Bár az ismerkedés része számomra kicsit bizarr, mert csak a szex érdekelne velük).
Hát nem lennék a helyedbe. És akárhányszor ilyent olvasok mindig örülök,hogy szerencsés vagyok. Na de itt az elemzésem: Te egy passzív homoszexuális vagy,akinek vannak biszex hajlamai. Ezért tetszenek a nők (nagyon sok nőnek vannak ilyen gondolatai más nőkkel kapcsolatban amit te is írtál,hogy megnézed a külső jegyeit ,de szexuálisan nem indít be) Az,hogy pasikkal a peting része nem érdekel ,meg az ismerkedés, az könyen lehet gátlások miatt.. De valószinüleg ha elfogadnád magad akkor ezek a gátak megszünének .
Lássuk be muszáj valami irányba mozdulni,vagy sose leszel boldog. Úgy nem lehet élni,hogy nők tetszenek de dugni meg csak pasival akarsz de azon kivül semmi más.
Sok szerencsét ! Fogad el magad . Passzív bi homár vagy. Nincs ezzel baj ,csak ne prideolj 😄
#14-es: köszi a választ, lehet igazad van. Amúgy van egy harmadik út is: az embernek nincs párja és kész (jelenleg ez van pár éve).
Szerintem kikérem még egy pszichológus véleményét is, mert tényleg elég fura ez az egész nekem is.
Pride-ra még véletlen sem készülök :D
Szerintem alkalmi szexre sokkal könnyebben találsz pasit, mint rendes ismerkedésre, netán kapcsolatra. A neten is, no meg hát van számos olyan műintézet, ami eleve anonim, problémamentes szexre lett kitalálva pasiknak (kb. a szexmozitól a meleg szaunáig).
És ha majd már voltál pár pasival, még az is kiderülhet, hogy van, akivel újra találkoznál - és akkor előbb-utóbb lesz ismerkedés is, beszélgetni is fogtok :).
Azt viszont elképzelni se nagyon tudom, hogy azt gondolod, azt nagyon élveznéd, ha megdugnának, de a petting nem izgat... szerintem, ha kinyalnak (amit írtad, hogy beindított) az is valami petting féle....
Neten a Romeot meg a Hotbull néztem, de tele van igénytelenekkel.
Sportos jó alkatú srác vagyok, kb ilyet is keresnék...
A környéken nem tudok ilyen helyet, de lehet felteszem kérdésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!