Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemmel kéne ismerkednem?
Pasi vagyok, a nőket tartom szépnek, mindig megnézem a lábukat, feneküket, szép arcú lányokkal szivsen smárolok. A "hu de megb@sznám" érzés viszont teljesen hiányzik. 10-12 nővel feküdtem le életem során, de a legtöbbre fel se állt. 3-al összehoztunk vmi szeretkezés félét, aminek a petting része tetszett, a dugást vhogy erőltettnek éreztem.
Pasikat sose nézem meg az utcán, nagyon ritkán találok vkit helyesnek. Smárolni egy pasival se szeretnék. Viszont úgy gondolom (még nem próbáltam) hogy a szexet borzasztóan tudnám élvezni (passzívként), már a gondolatis beindít.
Mit tennétek a helyemben? Próbálnátok továbbra is lányokkal ismerkedni, hátha vmelyiknél más lesz a reakció / érzelmek felülírják a dolgot.
Vagy szimplán elfogadni, hogy eddig is csak srácokkal kellett volna ismerkedni? (Bár az ismerkedés része számomra kicsit bizarr, mert csak a szex érdekelne velük).
Ugyan ebben a helyzetben vagyok en is. Mivel a szex nekem aktiv felkent egyszeruen nem elvezetes, igy en sem tudom felhotlenul elvezni a szexet hosszutavon lannyal. Az elejen persze kellemes, hogy a farkamat korul oleli egy forro punci, de nem kulonosebben izgalmas, vagy kielegito.
Egyszer viszont egy novel sikerult "passziv helyzetbe" kerulnom. Nem kerult elo a felcsatolhato, csak a fenekem nyalta, de annyira izgato volt, hogy rogton elelveztem, mig a sima szextol alig ment.
En akkor dontottem el, hogy kifogom probalni vegre pasival is, es nem fogom megeroszakolni magam, hogy mindenkepp a lanyokkal elvezzem az aktiv szerepet. Meg nem talaltam partnert, de mar most sejtem, hogy sokkal izgatobb elmeny lesz, mint eddig barmelyik szexem volt novel. :) 22/F
#2-es én szúrkolok neked, nekem is volt hasonló élményem... Jó tudni h más is van így ezzel.
Szerencsés vagy, hogy ilyen fiatalon rászántad magad sztem!
#4-es, ok, eddig is ez volt, csak sose jött be. Családot nem feltétlen szeretnék.
Persze azért próbálok nem elzárkózni a dologtól. Csak tök szar úgy randizni vkivel h tudod h szex terén semmi nem lesz a dologból 80%-os eséllyel :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!