Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik nemmel kéne ismerkednem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nemmel kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés

Pasi vagyok, a nőket tartom szépnek, mindig megnézem a lábukat, feneküket, szép arcú lányokkal szivsen smárolok. A "hu de megb@sznám" érzés viszont teljesen hiányzik. 10-12 nővel feküdtem le életem során, de a legtöbbre fel se állt. 3-al összehoztunk vmi szeretkezés félét, aminek a petting része tetszett, a dugást vhogy erőltettnek éreztem.

Pasikat sose nézem meg az utcán, nagyon ritkán találok vkit helyesnek. Smárolni egy pasival se szeretnék. Viszont úgy gondolom (még nem próbáltam) hogy a szexet borzasztóan tudnám élvezni (passzívként), már a gondolatis beindít.

Mit tennétek a helyemben? Próbálnátok továbbra is lányokkal ismerkedni, hátha vmelyiknél más lesz a reakció / érzelmek felülírják a dolgot.

Vagy szimplán elfogadni, hogy eddig is csak srácokkal kellett volna ismerkedni? (Bár az ismerkedés része számomra kicsit bizarr, mert csak a szex érdekelne velük).

2022. szept. 18. 11:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Próbáld meg pasival
2022. szept. 18. 11:43
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ebben a helyzetben vagyok en is. Mivel a szex nekem aktiv felkent egyszeruen nem elvezetes, igy en sem tudom felhotlenul elvezni a szexet hosszutavon lannyal. Az elejen persze kellemes, hogy a farkamat korul oleli egy forro punci, de nem kulonosebben izgalmas, vagy kielegito.

Egyszer viszont egy novel sikerult "passziv helyzetbe" kerulnom. Nem kerult elo a felcsatolhato, csak a fenekem nyalta, de annyira izgato volt, hogy rogton elelveztem, mig a sima szextol alig ment.

En akkor dontottem el, hogy kifogom probalni vegre pasival is, es nem fogom megeroszakolni magam, hogy mindenkepp a lanyokkal elvezzem az aktiv szerepet. Meg nem talaltam partnert, de mar most sejtem, hogy sokkal izgatobb elmeny lesz, mint eddig barmelyik szexem volt novel. :) 22/F

2022. szept. 18. 12:10
 3/17 A kérdező kommentje:

#2-es én szúrkolok neked, nekem is volt hasonló élményem... Jó tudni h más is van így ezzel.

Szerencsés vagy, hogy ilyen fiatalon rászántad magad sztem!

2022. szept. 18. 12:18
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
A nőkkel, mert az a normális.
2022. szept. 18. 12:23
 5/17 A kérdező kommentje:

#4-es, ok, eddig is ez volt, csak sose jött be. Családot nem feltétlen szeretnék.

Persze azért próbálok nem elzárkózni a dologtól. Csak tök szar úgy randizni vkivel h tudod h szex terén semmi nem lesz a dologból 80%-os eséllyel :-/

2022. szept. 18. 12:28
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pasik felé kéne nyitni.azért felmerült bennem kérdés,bőven.de ezek ellenére azt tudom mondani hogy lépj mihamarabb.
2022. szept. 18. 12:31
 7/17 A kérdező kommentje:
#6-os, csak hogyan ha randizás és petting része egyáltalán nem érdekel pasikkal?
2022. szept. 18. 12:33
 8/17 anonim ***** válasza:
91%
Hát úgy nagyon nehezen fog menni.azt is tudnod kell hogy az érzelem nélküli szex is tönkrevághatja a személyiséget!6os vk.
2022. szept. 18. 12:40
 9/17 A kérdező kommentje:
#8-as: nővel el se tudnék képzelni szexet érzelmek nélkül (tegyük hozzá h nagyon kevés a szerethető nő), pasival viszont igen, mert sokkal izgalmasabb a dolog. Csak nem tudok eljutni odáig. Ezért is vagyok egyedül :-)
2022. szept. 18. 12:44
 10/17 anonim ***** válasza:
50%
"8-as: nővel el se tudnék képzelni szexet érzelmek nélkül ..." Szerintem menj pszichológushoz. Amiket leírtál a nőkkel való szexuális élményeidről, azok után nőként azt mondom, illetve kérdezem: szerinted amit te nyújtasz szexuálisan egy nőnek, az a nőnek kielégítő? Egoista vagy, nem is kicsit. Érzelmekről beszélsz, aztán a biszexséged de inkább a melegséged miatt a nőknek veszed el a szexuális önbizalmát csak azért mert azt sem tudod fiú vagy-e vagy lány. (Ezt átvitt értelemben írtam.) Az egoizmusod miatt menj pszichológushoz, a nőket hagyd szépen békén, és kizárólag férfiakkal kezdj.
2022. szept. 18. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!