Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fiatal passzív , az hány éves korig ismerkedne idősebb aktívval ?
Fiatal alatt 25-45 közöttieket..
Én 53 vagyok.
Sziasztok! 58 vagyok. 174 magas, 71 kiló, és versenysportolok, heti 5 edzéssel, így a "karban tartott" idősek közé tartozom, de azért a kor mindenképpen meglátszik.
Én most gondolkodom a fiús nyitáson.
Érdekelne a válaszotok arról, hogy mit gondoltok az útkeresésemről? Szabad elindulni rajta? Mitől lehetne jó vagy rossz?
Idős és nős vagyok, ám újabban még is nagyon foglalkoztat (és izgat) a kérdés, hogy milyen lehet egy másik férfival kielégíteni egymást. A csókot, az ölelést, a "klasszikus szeretkezést" nem igazán tudom elképzelni magamról egy férfival, de az odaadó, egymásra figyelő gyengéd kézimunkát és orált az igen :)
Nem tudom, hogy ez a vágy, ez az izgalom csak fantázia, vagy valódi :)
Amikor a pasikat nézem, hogy valyon melyikkel tudnám élvezni és megtenni azt, hogy a kezembe veszem a fakát, majd ráhajolok és szopom őt, vagy fordítva, azaz a fejét simogatom, miközben ő szopja az én farkamat, olyankor csak nagyon kevés olyat fiút- férfit látok, akivel eltudnám ezt elképzelni.
Én 22 vagyok.
A fenti úriember leírása szerint 58 ig biztos 😀
#7. Köszi a bíztatást :)
Ma regsiztráltam, így nagyon be vagyok korlátozva a válaszim gyakoriságában, azaz, csak nagysokára tudok válaszolni az időkorlátaim miatt.
Ha valaki beszélgetne a témáról, nyugodtan írjon rám :)
Előző vagyok. Most van időm kicsit jobban kifejteni.
Szóval szerintem nem a kor számít. Vannak a baráti körömben 40-50+osok is, akikkel ugyanolyan jól elvagyok, mint a 20-30+osokkal. Viszont, ha komolyabb haverkodásra gondoltál, hosszútávú kapcsolatra, akkor 60 éves kor fölé már nem nagyon mennék. Valahogy úgy érzem, hogy az már nem nagyon működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!