Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék ha tippelgetek mekkora lehet másoké?
Figyelt kérdés
Szóval izgat a gondolat, hogy mekkora lehet 1-1 srác farka. Elképzelem, stb. Izgatna megtudni valójában milyen nekik.2022. aug. 25. 21:17
1/8 anonim válasza:
Ha izgat is, akkor minimum biszexuális .
2/8 A kérdező kommentje:
Mármint izgat a gondolat...
2022. aug. 25. 21:21
3/8 anonim válasza:
Tattol még nem vagy bisex. Szerintem
4/8 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy biszex vagy.
5/8 anonim válasza:
Attól, hogy nézegeted más férfiak farkát, hogy mekkora, még közel sem biztos, hogy biszex vagy. Heteró férfiak is nézegetik a másikét, összehasonlítás céljából. Az övé nagyobb, az enyém sörösdoboz az övé mellett, stb. Akkor lehet azt mondani, hogy legalább a bi hajlam ott bújkál benned, ha ennél többet is szeretnél. Megfogni, játszani vele, és hosszú a sor. Ilyen vágyaidról nem írtál, így nem lehet biztos választ adni a kérdésedre.
6/8 anonim válasza:
Igen, 5. jól írta !
Ezt Te érzed, pontosan, hogy miért érdekel egy másik férfi farkának a mérete ? És csak a mérete, vagy az állása, kinézete is ?
Csak összehasonlításból, mert félsz, hogy a Tiéd kicsi ?
Vagy irigységből ? Vagy szeretnéd látni állva ? Meg is fognád ?
Mert akkor bi hajlamod van, könnyen tovább is lépnél, ha lehetőség adódik.
Tudom, így jártam.
7/8 anonim válasza:
Komolyan ott tartaasz, hogy kinek mekkora? Fogadd már el magad, és ne legyél komlpexusos hülyegyerek.
8/8 anonim válasza:
Ha fantáziálsz is róla,bi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!