Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A termálban megnéztem egy meztelen nőt és zavarba estem. Ez jelentheti azt hogy biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Húgom említette hogy nem mindenki fürdőruhában zuhanyzik le, de erre mégsem számítottam2022. aug. 16. 20:33
A kérdező szavazást indított:
Lehet biszex
Valószínűleg biszex vagy
Csak beképzeled
21 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, csak zavarba jöttél.
A kérdés, hogy meg is kívántad azt a testet?
2/5 A kérdező kommentje:
Helyes volt.
Barátságos hang, tökéletes alak, nagy mellek. Többet nem figyeltem
2022. aug. 16. 21:15
3/5 anonim válasza:
Te nem tudtad, hogy az emberek jó része a fürdőben, edzőteremben, egyéb nyilvános helyeken is meztelenül zuhanyozik?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem számítottam rá.
2022. aug. 16. 22:28
5/5 anonim válasza:
Jó kérdés, én 12 évesen a szüleimmel, meg legidősebb bátyámmal nyaraltam, és megnéztem egy jó pasit, de előtte is nézegettem pasikat, van egy jó angol nyelvű oldal, ahol szokták kérdezni, hogy hány évesen érezted, hogy először,hogy meleg vagy? Szerintem maga a melegség érzése később tudatosul, de azt észre lehet venni, hogy kin legelteted szépen a szemeidet... nem kéjelegve, hanem de jó lenne vele bármit is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!