Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Ma éjszaka azt álmodtam, hogy először is összebarátkoztam pár emberrel az egyetemen, de az álom kezdetétől, valami fura törzsi dallam szólt egyre hangosabban, és gyorsabban. Az álmom második felében valahogy Németországban voltam egy buszon. Ott volt a barátom is, és nem együtt jöttünk, csak úgy találkoztunk.

És elköszönt és leszállt a buszról. És amikor a busz ajtaja csukódott, én is leugrottam, mert féltem, hogy eltűnik. Mentem utána és rájöttem, hogy nekem is ide kell mennem, órát tartani gyerekeknek. (Egyébként egy kutatóintézetbe ment).

És mentem én is és láttam, hogy bent ül és ír valamit. És elszaladtam, mert féltem, hogy azt hiszi, hogy követem. Ekkor találtam egy könyvet a földön, és elbújtam egy bokorba. Az a barátom egyik tudományos könyvve volt.

Ekkor megjött egy egyetemista barátnőm, és bementem vele az épületbe. Ő meztelen volt, és utána már én is, és egy nagy teremben ültünk egy ágyon, ami a szélére volt tolva. És megtaláltam azt a dobozt is, amiből szólt az a törzsi dallam és egyre gyorsabb lett és a lány megdícsérte, hogy milyen jó találmány.

És akkor a zene már olyan hangos lett, hogy nem hallottam semmit. És ültem az ágyon, próbáltam eltakarni magam takaróval (mert ugye pucér voltam) és a barárom bejött a terembe és Edit is (Egy volt gimnáziumi osztálytársam. Soha nem találkoztak élőben) és táncolni kezdtek, utána Edit megcsókolta. Én meg kiszaladtam a teremből.

És valahogy hazamentem, ahol anya meg apa veszekedtek, mert apa szerint elfogadható dolog a megcsalás. És felébredtem.

Ez vajon mit jelenthet?

2017. szept. 24. 14:58
 1/1 anonim válasza:
Ha szűz vagy dugni fogsz
2017. szept. 29. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!