Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha otthon, saját magánterülete...

Ha otthon, saját magánterületen (ház, kert) vagyok meztelen, akkor azért nem jelenthetnek fel nem? Meg ha mondjuk postásnak ajtót nyitok meztelenül, akk nem szolhat semmit, nem?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 10:26
 1/6 anonim válasza:
65%

Hát nem tudom, én mindenesetre nem szeretném pucéron látni a szomszédomat:D

És van egy sejtesem, hogy a te szomszédod sem, illetve a postásod sem kíváncsi az anyaszült meztelen testedre.

2021. ápr. 5. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Vannak ennek bizonyos esetei. Ha szándékosan közszeméremsértő módon teszed, akkor simán feljelenthetnek.

Gondolj bele, adott esetben egy óvoda közelében egy ilyesmiért simán bezsuppolnak egy alapos elbeszélgetésre a közeli örsre, és megnyugodhatsz, lesz a rendőrök között szülő is...

Szóval mérlegelés tárgya, de lehet feljelentés a vége.

2021. ápr. 5. 11:20
 3/6 anonim válasza:
61%
Szeretnék olyan helyen lakni, ahol akkor vagyok meztelen amikor akarok,de senki nem lát.
2021. ápr. 5. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
59%

3., én 22 évig ilyen helyen laktam... :D

Egy tanya volt, de sajnos kiégett...

A sok nehézség, hogy nem győztem ott vágni a fát, ha 2010-ben internetet akartam és kinevettek, busz nem volt, stb. nem hiányoznak, de ez a rész, hogy azt csinálhattam amit akartam, pl. kimentem az udvarra meztelen és csak a nyulak láttak, ez baromira hiányzik :/ :)

2021. ápr. 5. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az utcáról könnyen be lehet látni az udvarodra, akkor nem pucérkodhatsz. A szerencsétlen postást is kíméld meg tőle, nem vétett neked semmit.
2021. ápr. 6. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
31%

5.!

Nem tudhatod, hogy ki a kérdező, lehet egy 22 éves fiatal, szexi csaj, miért veszed el a szomszédok örömét?

2021. ápr. 6. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!