Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak a szopás izgat?
Figyelt kérdés
Valszeg biszex vagyok, hisz felizgat ha arra gondolok, hogy milyen lehet leszopni egy faszt. Viszont ennyi. Ha arra gondolok hogy engem dugjanak meg, vagy én dugjak meg egy férfit, akkor a hideg kiráz. A férfiak egyáltalán nem izgatnak fel, csak a fasz szopása. Ez miért van?
Gondolkoztam, hogy elmegyek transzihoz hogy kipróbáljam, de utána hogy éljek együtt a tudattal, hogy leszoptam egy nőt akinek fasza van?
2022. aug. 15. 18:44
11/14 anonim válasza:
Engem is a szopás vonz a férfi test arc abszolút nem
12/14 siny9595 válasza:
Engem is izgat a dolog, és csak szopást vállalnék be.
13/14 anonim válasza:
Sokan vagyunk ezzel így, ahogy látom, a miértre senki sem tudja a választ. Jó kérdés, érdemes lenne megfejteni..
14/14 anonim válasza:
Én lehet engedném hasonló korúnak, hogy szopjanak csak kivancsisagbol. 27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!