Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a szopás izgat?

Figyelt kérdés

Valszeg biszex vagyok, hisz felizgat ha arra gondolok, hogy milyen lehet leszopni egy faszt. Viszont ennyi. Ha arra gondolok hogy engem dugjanak meg, vagy én dugjak meg egy férfit, akkor a hideg kiráz. A férfiak egyáltalán nem izgatnak fel, csak a fasz szopása. Ez miért van?

Gondolkoztam, hogy elmegyek transzihoz hogy kipróbáljam, de utána hogy éljek együtt a tudattal, hogy leszoptam egy nőt akinek fasza van?

2022. aug. 15. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg bi-t csak ennyi erdekel, dunat lehetne rekeszteni veluk hidd el
2022. aug. 15. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Mindegyik biszexuális így kezdi, aztán bizony idővel jön a dugás is.
2022. aug. 15. 20:21
 3/14 A kérdező kommentje:
Valakinek biztos, engem nem izgat fel egy szőrös férfi test, sem egy segglyuk, sem az hogy az én picsámat repesszék szét. Csak egy szép borotvált fasz. Inkább maga a fassszopás tudata. A tökéletes kép tényleg egy transzi lenne.
2022. aug. 15. 20:30
 4/14 anonim ***** válasza:
79%

Én is így indultam neki a kíváncsiságnak hogy faszt akartam szopni. Végül több lett belőle mert nagyon megtetszett. Nem tudhatod veled hogy lesz végül 😄

De egyébként szőrös test engem sem izgat és bőven van kevésbé szőrös testű srác

2022. aug. 15. 21:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne a szopás.

Bár annak sem lennék ellenére,ha abeleűlhetnék.

2022. aug. 16. 00:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az érdekel, hogy kézbe vehessek egy szép farkat, és egyedül az számítana, hogy mit csinálok vele. Persze az sem mindegy, hogy akié a farok, mennyire van rendben személyiségileg. De rám pl. pont nem igaz, hogy később majd többet is szeretnék, nekem ennyi pont elég.
2022. aug. 16. 01:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, sokan vagyunk olyanok, hogy csak szopni akartunk, mert csak a fasz érdekelt, a férfi test nem. Nincs ezzel semmi gond, hogy csak a szopást akarod kipróbálni. Nem mondom, hogy mindenki eljutott oda, hogy a test is érdekli, és már túl van egy, vagy akárhány dugáson, de ilyen is sok van. Egy aranyszabály van, soha ne mondd semmire, hogy soha!
2022. aug. 16. 07:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az hogy leszop egy fiatalabb… csak nehezen találni…
2022. aug. 16. 08:16
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, kb. már 10 éve.. a szub szerep vonz, néha a dom. is, de a klasszikus aktus azóta sem..
2022. aug. 17. 12:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem is csak a szopás érdekel. Ha engem szopnak, vagy én szophatok. Főleg nálam fiatalabbakról szoktam álmodozni.

F/37

2022. aug. 18. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!