Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért izgat fel fiúként a szopás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat fel fiúként a szopás?

Figyelt kérdés
Teljesen felizgulok a gondolattól is, hogy egy helyes fiút kényeztessek orálisan, de nem értem, miért. A száj nem nemiszerv, nem olyan érzékeny. Lányok is vannak így?
2022. febr. 2. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Mert bi vagy.Mit nem lehet ezen érteni?
2022. febr. 2. 19:41
 2/12 A kérdező kommentje:
#1: De úgy értem, hogy hogyan lehet ennyire izgalomba jönni attól, hogy nem is a nemiszervem izgatják?
2022. febr. 2. 19:50
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

1) mert biszexuális vagy,

2) illetve (ha magam tapasztalataiból indulok ki -melyek 100% ban hetero interakcióban voltak, és nem is vágyom egyébre-) egyértelmű, hogy izgatja az embert ha látja/érzi/hallja/ízleli h a partnere mennyire fel van izgulva.

Adj Isten még orgazmusa is van attól amit csinálok. Elismerő és nagyon intim dolog ha valakinek erotikus örömet szerzel. Szóval az INTIMITÁS

2022. febr. 2. 19:57
 4/12 A kérdező kommentje:
#3: De engem nem ez izgat, hogy másnak örömet szerzek, hanem maga a "tevékenység".
2022. febr. 2. 19:58
 5/12 anonim ***** válasza:
79%

Oké.

Nem fordult meg a fejemben, hogy be akarsz csapni, de azt hiszem több önismeretet feltételezel mint amennyivel rendelkezel.

Persze tévedhetek is 😌

2022. febr. 2. 20:03
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Mert szereted,ha a szádba kezd keményedni aztán,kőkemény lesz és

végül a torkodra lövi a finom meleg anyagot.

2022. febr. 2. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
en is mindig azt erzem hogy leszo-pnék egy helyes sracot
2022. febr. 3. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele

Írj ha gondolod :)

2022. febr. 3. 13:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindannyian szopóreflexszel születünk. Csecsemő korunkban a szánkba veszünk mindent, amit megvizsgálunk. A szopással kezdődik az életünk, a túlélésért van, és az érzelmi oldala a döntő - lásd az anyai gyengédség, valamint a mellbimbó. Mind a fiúk, mind a lányok érzékenyek arra, hogyan indul az életük, mind érzelmileg, mint a tapintás, testi érintkezés terén.

Kérdező, aki nem szeret szopni, annak a társadalmi normák a tudatalattijába szorították a velünk született szopási vágyat, és/vagy csecsemő korában evvel összefüggő kellemetlen érzelmi / testi élménye volt anyukájával. (Akár pl nem volt teje az anyukájának és tápszerezték.) A kisgyerekek sokáig szopják ujjukat, ha más nem, kisiskkolásként este lefekvéskor.

Nagyon ősi beidegződésünk, enélkül éhen halnánk. Ezért is éli meg sok meleg / biszex, valamint sok nő, hogy LELKILEG gyönyört érez, ahogy az ondó belefolyik a szájába. Hát még, ha apartner simogatja a fejét, mint jü esetben az anyukája tette annak ideján, amikor szoptatta. (Olyanok is vannak, akik azt is élvezik, hogy eközben örömet okoznak a másiknak.)

2022. febr. 3. 22:15
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ez teljes mértékben így van !
2022. febr. 3. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!