Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ógörögöknél a homoszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ógörögöknél a homoszexualitás a legtöbb nőt és férfit érintette? Gyerekcsinálás a feleségükkel mellékes-alantas kötelességnek számított? Akkor is voltak már csak aktívak és passzívak?

Figyelt kérdés

Ha a homoszexualitás genetikai, akkor hirtelen hogyan lett ennyi genetikailag (pl. kromoszóma szám alapján) módosult ember arrafelé?

Vagy mégis kulturális gyökerei is vannak nagyrészt?

Ha feleségükkel is csinálták akkor miért nem biszexnek, és miért homoszexuálisnak hívjuk őket mégis?

2022. aug. 9. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért megdugni a másikat,higy a hierarhiában feljebb kerüljek...hát minimum kétseges.

Ha amugy egyszerűen mondjuk hátba is szúrhatom és akkor el is tűnik a fölémrendelődőtt személy.

2022. aug. 10. 00:27
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
11-es, pedig az állatvilágban is a hierarchia miatt van homoszexualitás.
2022. aug. 10. 08:55
 13/15 A kérdező kommentje:

9. Olyan börtön homoszexualitáshoz hasonló? De ott is megkívánják egymás azért, nem csak szimplán dominancia?

Ókorban fiatal fiúkat vettek magukhoz tanítással az érett férfiak, sőt a középkorban is van róla irodalom az apród- vitéz viszonyról is.

Ott is megfigyelhető valami dominancia vagy principializmus - feljebbvalóság.

genetika:

1. A homoszexualitásnak nincs köze a genetikához, ez nem egy örökletes betegség (hogy örökölné valaki???), nem is egy genetikai drift.

8. Egyébként a homoszexualitás amugy genetikai kérdés. És nem betegség mielőtt bárki felreerti. De a sajat nemhez vonzodo egyedek másképp mukodnek. Leginkább a szaglashoz lehet visszavezetni. Van olyan illat ami vonzó valakinek. Masnak meg nem. Errol tobb tudomanyos ertekezes is van.

Akkor most melyik?

Czeizel E. Coming out-ban elég lényegretörően elmondta 32:00

https://www.youtube.com/watch?v=ISAlyn1557s&t=3650s

Egyébként ha a homoszexualitás genetikai akkor a pedofília is az sajnos.

Csak nyilván nagyon más a hatása a társadalomban és ezért az elfogadottsága is természetesen.

2022. aug. 10. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
70%
8-as vagyok. Szinte mindenki leertekelt. Kíváncsi lennék minaz oka, mármint kíváncsi lennék az ervelesre. En nyitott, racionális ember vagyok. Belatom ha tevedek. Erdekel, mi az amit szerintetek rosszul gondolok :)
2022. aug. 17. 01:30
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

11 vagyok. Az állatvilágban azért annyira nem jellemző. Nem láttam még üzekedő elefántokat zsiráfokat de még az egereim sem dugták egymást. (3him 2nőstény).

Ha jól tudom csak majmoknál van jelen.

A börtön sem csak a dominanciárol szól. A esély sincs nővel csinálni,hát csinálja azzal aki van...és a csajára gondol közben.

2022. aug. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!