Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex, hogyan nyújthatom a legjobbat?
Hát elsőre...ne sikits hangosan.
De komolyan!elég valószínű,hogy nem fog menni. És nem is kéne erőltetni.
Mosdki magad rendesen,én nem élvezném ha kakis lenne a kukacom. Gumiban nem érdekelne de naturban igen.
Csak lazán teremts olyan környezetet,hogy tutira ellazulj akkor is könyebb a behatolás. De továbbra sem garantált.
Én sem ajánlanám gumi nélkül első alkalommal, a sikosító néha elég de első alkalommal a gumi síkos hatása is sokat jelent, de a betegségek elkerülése miatt is jobb gumival. Ha pedig már állandó partner és voltatok közösen szűrésen akkor nyugodtabban mehet gumi nélkül.
Első aktív alkalmam gumi nélkül volt és nagyon kiábrándító volt hogy sz@rosan húztam ki… így mindenképp elegendően mosd ki magad.
Illetve próbálj ellazulni, elengedni magad és adj visszajelzést minden alkalommal, pl hogy elég az előjáték, elég tág vagy e már, felkészültél e, stb stb
Hajrá 😁
Ússz az árral.Hagyd hogy beléd élvezzen és ha csodát is akarsz tenni vele.
Kis szünet után szopd le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!