Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ilyen melegben van, hogy a szabadban hokiztok akár egyedül akár haverokkal?
Van egy haverom akivel sokat lógok nyáron és előfordult már, hogy együtt bicikliztünk és egy egy pihenésnél közösen kivertük. Van olyan hely ahova kifejezetten hokizni megyünk.
Veletek történt hasonló?
17-es: Nem tudom hogy a hozzászólásom alapján miből gondolod, hogy nem olvastam a kategóriát. Tudom milyen kategória.
Meleg vagyok.
A másik hozzászólónak: Tudom hogy 20 éve is ez ment. Akkor is továbbra is az a kérdésem hogy minek kell másokkal? Egyedül nem tudod megoldani?
És lehet hogy csajod van, meg a többinek is, attól még hetero sem teljesen vagy, mert egy hetero undorodna attól hogy egy vagy több másik fickóval/mellett verje ki a f.szát. Vagy ennyire unatkoztatok kis iskolás kisfiúként és csak úgy izgultatok be hogy ott vannak a haverok? Vagy olyan alacsony ingerküszöbűek voltatok hogy megláttatok egy fát és attól is felállt. Ne azzal vállaszolj hogy támadsz. Van hetero haverom és elhányja magát a tudattól hogy másik pasival verje egymás mellett. A barátaival meg aztán főleg nem. Sem a társasága nem izgul ilyenre. Meg tudják otthon is oldani
Nem csak melegben, de télen is szoktunk. Igaz nyáron egyszerűbb mert rövidnadrág letol és kész. Télen, volt hogy hóban is kimentünk a mínuszokban. Szakadó esőben is előfordult már. Hidegben ha megfogjuk egymás farkát a kezünk is megmelegedik, olyankor nem fázol még ha letérdelsz sz*pni a hóba, akkor sem :) A g*ci meg forró, tudjuk jól.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!