Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ilyen melegben van, hogy a szabadban hokiztok akár egyedül akár haverokkal?
Van egy haverom akivel sokat lógok nyáron és előfordult már, hogy együtt bicikliztünk és egy egy pihenésnél közösen kivertük. Van olyan hely ahova kifejezetten hokizni megyünk.
Veletek történt hasonló?
Igen én is csináltam már szabadban egyedül és haverral is.
Imádok hokizni és sokkal jobb közösen mint egyedül!
Nekem is jobban tetszik közösen hokizni mint egyedül. Meg izgi különböző helyeken kicsapni. Elég sok helyet kipipáltunk már nyáron. Volt elhagyott gyárépület, erdő, bányató mellett, kihalt vonatállomás stb.
Ki hol verte már haverral vagy egyedül?
Egyébként a 16 tényleg agyhalott, ez már a 20 éve is ment, és még csak melegnek, vagy biszexnek sem kell lenni, mi konkrétan osztály szinten vertük együtt általános végefelé, és mindenkinek van hetero párkapcsolata, szóval a közös verésnek nem sok köze van a meleg, vagy bi dolognak.
Egyébként mindig az ír ilyen hülyeségeket, akit frusztrál,hogy nem próbálta ki! 🤣😂🤣😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!