Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatna ha a feleségem/barátnőm az irodában szeretőt tartana és kielégülten vagy éppen szexuálisan feltüzelve jönne haza hozzám és nem lenne ellenemre a maszatos szirmait tisztára nyalni. Vannak esetleg tapasztalatok mindkét oldalról?
A cuckoldot nem tartom megcsalásnak, szerintem, aki erre izgul és mind2ő fél benne van, az jó. De ehhez elég nyitottnak kell lennie mind2őnek.
Sokan teszik ezt a párjuk előtt is.
N
Van tapasztalatom mindkét oldalról (főleg hogy imádom a többeseket), de senki után nem lefetyelek ki semmit 😅
Ha te is és a párod is erre gerjed akkor egészségetekre, nem tartozik a szomszéd Margó nénire a nemi életetek.
El nem tudtam képzelni, hogy a feleségem félrelépjen vagy én ezt engedjem neki.
Aztán egyszer rákattant egy srácra és tudtam, hogy meg fogja tenni. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy szétrobban, ha nem b@szhat vele. Mondta is, hogy évek óta csak velem van, érdekli, hogy milyen lehet egy másik f@sz.
Ha nem engedem, akkor is megtette volna pár napon belül. Bármit teszek megcsalt volna, tehát ez igenis megcsalás. Nem az én örömömre, nem az én vágyaimra tette.
Nagyon nem élveztem, amikor a szeretőjénél volt én meg csak vártam rá. Ő ezt nem tudta, így jókedvűen, kielégülten jött haza és mesélni kezdte, hogy mitől ilyen vidám.
Azonnal kialakult, hogy azonnal mentünk az ágyba és végig nyaltam, miközben mesélte a történéseket...
A végén peszre nagyon megdugtam. Én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!