Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Izgatna ha a feleségem/barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mendemonda kérdése:

Izgatna ha a feleségem/barátnőm az irodában szeretőt tartana és kielégülten vagy éppen szexuálisan feltüzelve jönne haza hozzám és nem lenne ellenemre a maszatos szirmait tisztára nyalni. Vannak esetleg tapasztalatok mindkét oldalról?

Figyelt kérdés
Mielőtt elszabadul a pofozkodás, teljesen átlagos életvitelű, jó külsejű, "senki nem gondolná róla" típus vagyok.

#megcsalás #cuckold #irodai szex
2022. aug. 3. 16:11
1 2 3
 11/23 welcome1976 ***** válasza:
71%
Első feleségemmel 13 évig voltunk együtt. Sokszor megcsalt. Volt, hogy külön mentünk és terhesen jött vissza. Végül külön mentünk. Akkoriban folyamatosan volt egy gyomorgörcs és feszültség bennem. A mostani párommal 6 éve vagyunk együtt. És hiányzik ez az érzés. Tudom beteges. De ez van. Próbálom rávenni, hogy mással legyen. Vagy reménykedek, hogy félre lép. De eddig semmi. Cuckold vagyok. Amit elfogadtam. És erre rátesz meg egy lapáttal, hogy a 190 cm magasságomhoz van egy 11cm péniszem.
2022. aug. 3. 16:41
 12/23 A kérdező kommentje:
#10 Izgatja, ha orálisan kényezteted utána? Ez nem generál további játszmát vagy játékot?
2022. aug. 3. 16:48
 13/23 A kérdező kommentje:
#11 Gondolom ott az elsőnél nem volt cuckold felállás, csak simán megcsalt? Vagy rosszul értem?
2022. aug. 3. 16:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

A cuckoldot nem tartom megcsalásnak, szerintem, aki erre izgul és mind2ő fél benne van, az jó. De ehhez elég nyitottnak kell lennie mind2őnek.

Sokan teszik ezt a párjuk előtt is.

N

2022. aug. 3. 17:56
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

Van tapasztalatom mindkét oldalról (főleg hogy imádom a többeseket), de senki után nem lefetyelek ki semmit 😅

Ha te is és a párod is erre gerjed akkor egészségetekre, nem tartozik a szomszéd Margó nénire a nemi életetek.

2022. aug. 3. 18:24
 16/23 A kérdező kommentje:
#15 Mindenkinek van gyengéje. Nekem az, ha ezt egy nő úgy teheti meg, hogy semmiféle szégyenletességet nem kell éreznie. Csak természetesen élheti meg a jó értelemben vett női dominanciát és női erőt. Számomra így kerek a világ.
2022. aug. 4. 12:24
 17/23 anonim ***** válasza:
56%
A párom a szembelévő házban dolgozik irodában, rendszeresen ottmaradnak tovább a főnökével, minden alkalommal felhív és leteszi a közelben a telefont amikor szexelnek, így végighallgatom az egészet. Minden alkalommal, már amikor otthon vagyok, tisztára nyalom a "maszatos szirmait" (tök jó kifejezés), és nagyokat szexelünk utána. Elég dekoratív a Drágám, én vettem rá, hogy kezdjen ki a főnökével, nem volt nehéz dolga.
2022. aug. 7. 16:40
 18/23 A kérdező kommentje:
#17 izgalmas helyzet, de erdekelne hogy vetted ra a baratnodet, hogy tegye ezt meg neked?
2022. aug. 9. 23:17
 19/23 anonim ***** válasza:
85%

El nem tudtam képzelni, hogy a feleségem félrelépjen vagy én ezt engedjem neki.

Aztán egyszer rákattant egy srácra és tudtam, hogy meg fogja tenni. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy szétrobban, ha nem b@szhat vele. Mondta is, hogy évek óta csak velem van, érdekli, hogy milyen lehet egy másik f@sz.

Ha nem engedem, akkor is megtette volna pár napon belül. Bármit teszek megcsalt volna, tehát ez igenis megcsalás. Nem az én örömömre, nem az én vágyaimra tette.

Nagyon nem élveztem, amikor a szeretőjénél volt én meg csak vártam rá. Ő ezt nem tudta, így jókedvűen, kielégülten jött haza és mesélni kezdte, hogy mitől ilyen vidám.

Azonnal kialakult, hogy azonnal mentünk az ágyba és végig nyaltam, miközben mesélte a történéseket...

A végén peszre nagyon megdugtam. Én is.

2022. aug. 10. 14:10
 20/23 A kérdező kommentje:
#19 Lett folytatasa a dolgonak vagy egyszeri alkalom volt?
2022. aug. 11. 10:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!