Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnommel egyutt vagyunk 5 eve. Elmondasa szerint vannak biszex hajlamai, es ezt nekem koszonheti. Szerintetek igaz? A tobbi lent. ???
A biszex erzese elmondasa szerint 3 eve kezodott, amikor is kijott neki a bartholin mirigynel egy ciszta, es engem okol erte, hol ott en mindig vigyazok ra, figyelek es nagyon ovatos voltam vele mindig is. Elmondasa szerint ez ot traumatizalta, es ebbe akart menekulni tudatosan hogy akkor ezek utan mar csak lanyokkal lehet egyutt? Nem tudja h eppen tenyleg az e vagy csak hajlam. Nagyon ritkan szexelunk (kb 1 evbe 2x ) de akkor is faj a huvelye nem s bartholin mirigy, mivel az kifakadt meg akkor 3 eve. minden apro reszletre odafigyelek es felkeszitem teljesen az egeszre.
Csak hulyenek akar nezni es fel szakitani? Vagy mi lehet vele?
Elmondta h nagyob szeret nem tud nelkulem elni de szerintem ez csak traumatikus kotodes lehet a reszerol mert rossz csaladi viszonyok kozott elt. Elmondta azt is hogy elottem is voltak jelek h lehet h biszexualis. Csak ami akkor Kijott neki ott, az megerositette benne az egeszet. Akinek van kerdese uzenetben is irhat, bocsi ha valamit kihagytam.
Lehet, hogy biszex, de maga a szex két okból fájhat.
1. Már nem szeret, csak a kötődés van az pedig kevés, vagy másmiért mondja, hogy szeret, pedig mégsem.
2. Ciszta, stb amit irtál is, lehet van most is.
3. Valami pszichés ok, pl a családi vonal.
Egyébként nőgyógyász, ha nincs szervi ok, akkor küld el egy normális jóni masszázsra, ne kóklérhez, tud segíteni akár!
Nincs neki ciszta mivel lattam, mikor duzzadt volt neki es mikor nem.
Neha szokott lenni oralis 1 honapban kb. 3x
Biztos h a csaladi dolgok is ratesznek. 29F vagyok mikor ezeket nagy nehezen elmondta tudta h fajni fog nekem mivel nekem ez nem fer bele egy kapcsolatba. Tisztan akarom vegig vinni az egesz kapcsolatot eskuvot sem szeretnek igy mivel utkozik az elveimmel ez az egesz de en is nagyon szeretem. En minden nap kivanom es akarnam vele…
Értem.
De, ha neked ez nem fér bele, akkor el kell őt engedned!
Főleg, ha szereted, akkor attól leszel boldog, ha ő is az!
Ha biszex és tiltod neki ezt, akkor nem lesz boldog.
Sajnos...
Te minden nap kívánod, de csak évi 2-szer van szex.
Nem kéne szerinted szakítani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!