Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy biszex vagyok?
Egy kérdés kapcsán merült fel bennem.
Nő vagyok, a párom férfi, nem is tudnék tartós vagy szerelmi kapcsolatot elképzelni nővel.
De a testiség az más tészta. Van nőideálom, vonzanak egyes nők, nem idegenkedem a gondolattól, hogy együtt legyek egy nővel szexuálisan.
Csókolóztam már két nővel, egyikükkel több is történt, itt ittasak voltunk, de józanul sem taszít a gondolat.
Ezt okozza a biszexualitás? Vagy az ennél jóval komolyabb? Egyszerűen nem tudom eldönteni.
Én is biszex vagyok (férfi), de szerintem ez nem feltétlenül jelent egyenlő szintű vonzalmat.
Én úgy fogalmaznék, hogy a vágyaim kb. 80%-a fűződik nőkhöz, a maradék férfiakhoz. Úgy is mondhatnám, hogy a meleg vágyaim amolyan kiegészítő extrák a heteró oldalamhoz.
Nem vagy 100%-ig heteroszexuális, az biztos. A Kinsey skála alapján mondjuk kb. 2 körül helyezkedsz el.
Én is vonzódom a nőkhöz, de valahogy egész életemben mindig inkább pasik mellett kötöttem ki. Felesleges kategorizálgatni magunkat egyébként, éljük az életünket úgy, ahogy jól esik.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!