Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha edzés előtt/után sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha edzés előtt/után sokat nézem a többieket öltözéskor vagy zuhanyzáskor akkor szerintetek levágják egy idő után hogy bi vagyok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Zuhanyzóban kicsit hosszabban mosod magad itt lent, kifelé fordulva. Ha a másik is így csinál, mehet picit pár félre érthető mozdulat. Ha ezt is viszonozza, szintén kifelé / feléd fordulva, óvatosan mehet a szemkontaktus, kicsi az esélye hogy az előző kettő véletlenül így megtörténik, de szemkontaktusra elsőre azt mondanám, biztos ami biztos, legyen máshol a kezed. A többi már rajtatok múlik.

Egyéb helyeken nincs tapasztalatom, de gondolom ott is hol kis szemkontaktus, hol kis farok igazítás.

Mielőtt nekem esne valaki, észnél voltam mindig, sosem vett észre más.

2022. aug. 9. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!