Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha edzés előtt/után sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha edzés előtt/után sokat nézem a többieket öltözéskor vagy zuhanyzáskor akkor szerintetek levágják egy idő után hogy bi vagyok?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 15:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
46%
A heterók akik nem mozognak meleg környezetben azok nem fogják levágni csak egy másik bi, vagy meleg pasi (utóbbi már akkor látja rajtad ha a szemedbe néz). Ettől még heterókat felesleges stírolnod mert úgysem lesz belőle semmi és ha homofóbba futsz bele akkor nem teszed zsebre a megjegyzést amit kapsz tőle.
2022. júl. 20. 15:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Hogy érted azt hogy akkor is tudja ha a szemembe néz?

Én nem igazán tudom levágni valakiről sajnos hogy benne lenne-e valamiben vagy sem.

És tudom amúgy, óvatosan szoktam nézelődni, de azért nem egyszerű... :))

2022. júl. 20. 15:35
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Le fogják vágni, nyugi.
2022. júl. 20. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
#2 gayradarnak hívják a dolgot, pár szemvillanásból "zsigerből" megérzi egy tapasztalt meleg a másikon, azt is ha meleg, azt is ha csak biszex s azt is ha kőheteró.
2022. júl. 20. 15:40
 5/11 A kérdező kommentje:

ilyen tényleg van? ez nagyon kemény.... meg félelmetes is ha igaz

egyébként pár hete kerültem be a csapatba, eddig nem gondolnám senkiről hogy bi vagy meleg lenne, de nekem soha nem volt jó az ítőlőképességem ilyen téren

2022. júl. 20. 15:44
 6/11 A kérdező kommentje:
van valami konkrét dolog amiből lehet sejteni hogy valakinek a fiúk is bejönnek?
2022. júl. 20. 15:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 nem igazán, ezen csak a tapasztalat és a megérzések segítenek. Egy nőnek a szemében sincs konkrét jel hogy tetszel-e neki, de ha belenézel a szemébe akkor észre tudod venni ha jó az eq-d.
2022. júl. 20. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, meg lehet tudni, hogy ki a vevő egy közeledésre. Csak figyeld a jeleket. Persze Te is viselkedj úgy, hogy ne legyen sértő, se tolakodó, de vegye észre az illető, hogy benne lennél valamiben.

Nekem már fürdő zuhanyzóban össze jött, nem egyszer. Vagy Pl strandon, még inkább a nudin.

Pár mozdulatból lehet tudni, hogy a másik vevő, vagy ellenséges, vagy érdektelen ! Csak ne legyél tolakodó, mert pofán vághat egy homofób.

2022. júl. 20. 16:40
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, meg tökre biztató hogy elképzelhető hogy lehet valami, csak tényleg nem tudom milyen jeleket kellene figyelnem, vagy milyen jeleket kellene adnom anélkül hogy az nyilvánvaló legyen.

Tudnátok kicsit konkértabban segíteni?

2022. júl. 20. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezekre a mozdulatokra én is kíváncsi lennék, mert akár hányszor olvasok erröl ennyiben kimerül mindig a tanács.
2022. júl. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!