Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok hány évesen volt nektek az első szex pasival?
Figyelt kérdés
Melyik szerepben?2022. júl. 18. 10:46
11/21 anonim válasza:
12 évesen, a szomszéd pasinak segítettem, mondta, hogy hokizzunk együtt, de én már akkor többre vágytam, mondtam meg is dugom, amit nem hitt el, így megadtam neki, de elsőre már félúton elsültem, ismételni kellett.
12/21 anonim válasza:
Nekem még sosem volt semmien formában szexualitás viszonyom sráccal, férfival. De van hogy fantáziálok ilyesmiről hogy egy fiatal jó külsejű helyes szőrtelen vékony sráccal közösen kiverjük.
13/21 anonim válasza:
30 évesen szoptam és szoptak először.
15/21 anonim válasza:
16 évesen leszoptak az uszodában.
16/21 sipekilaci válasza:
16 évesen haverral leszoptuk egymást. Később dugtam is velem egykorú és fiatalabb srácokat is.
17/21 anonim válasza:
Általános suliban haverral kivertük egymásnak. Már benn voltam a huszas éveimben, amikor először szopattam, szoptam. Kicsivel később megdugtak, és én is megdugtam egy másik srácot.
18/21 anonim válasza:
Közös hoki 10 évesen, szopi 24 évesen.
19/21 anonim válasza:
14 közös hoki. 42 dunakeszi. Kapok privátot? 🙂
20/21 anonim válasza:
Nekem még sajna nem volt semmi de mar lehetne
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!