Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthető el egy rossz élményt?
Nem elfelejthető sajnos, de a lényeg, hogy reálisan tudj majd rá tekinteni. Nemi erőszak volt! Mondtad neki hogy ne. Fel is lehetne jelenteni...persze tudom hogy kényes és meglehet eredménytelen procedúra lenne, valószínűleg sok megaláztatással.
Jó ha tudsz róla beszélni olyan emberekkel akik szeretnek és megbízol bennük, és biztosítanak róla hogy téged bántalmazás ért, ennek nem kellene így lennie, és a másik fél a lelkileg elmaradott otromba, egoista ember. A lényeg, hogy ne benned alakuljon ki, hogy benned rossz valami, mert itt ő volt a s--fej. Készülj rá, hogy Bármikor határozottan nemet mondhatsz, ki tudsz állni magadért. Nem a másiknak kell megfelelni, az érdekeljen, hogy neked jó-e, ha nem, akkor lelépsz. Ordíts, rúgd tökön ha nem érti meg...
Aki azt mondja hogy ez szexi: Más elmesél magáról valami megaláztatást! Ha van benned empátia és egy ici picit nem a farkaddal gondolkodsz!!, foglalkoztat is a másik jóléte, akkor felfogod hogy itt most nem rólad van szó! semmi keresnivalója itt ennek a megjegyzésnek és szimplán megtartod magadnak! Nem hiszem hogy olyan nehéz lenne! Legyen már bennetek jóérzés! Elég szomorú hogy mennyien erre izgulnak, de mindegy, gondolni azt gondol mindenki amit akar, amíg nem bánt mást! de legalább ne ezt a reakciót kapja már meg aki szerencsétlenül járt, hogy ja ez tényleg izgató.. bunkók!
Én nem haragszom azokra akik azt írták, hogy izgat. Egy része engem is. Mármint a szexben de nem így. Nem úgy hogy nincs megbeszélve, nem úgy hogy nem áll le mikor... Az a baj hogy ahogy olvasgattam a neten a pszichológus és a pszichiáter is drága államival meg kb sose kerülsz sorra. Az időben bízom én is. És egy dolgot még kihagytam, mert ez volt a legfurább, csak filóztam leírjam-e.
Szóval amikor dugott akkor én elélveztem. Ami azért durva visszagondolva is, mert fájt, nem kaptam levegőt és mégis elélveztem. Ez viszonylag hamar történt mert azután sokáig tartott még hogy ő elment. És ez azért fura mert értitek a szitut. Nem tudom hova tenni.
Nincs ebben semmi fura, tény hogy amikor nemi erőszakot követnek el például egy gyereken(!), akkor megesik későbbi pszichológusi beszámolások alapján, hogy élvezte IS a sértett, hiszen fizikai inger éri, stb., bűntudata van, hogy bántalmazták, megsemmisült az önértékelése, és közben pedig élvezte is, és akkor nem is jogos az előbbi megélése! De ez nem így működik.... ettől még nem vitatható el a bántalmazó bűne.
Attól még neked kell reálisan látnod mi történt, ha tényleg nem akarod ezt, vagy elélvezhetsz te úgy is hogy közben a másik még nem is vesz semmibe!, akkor máskor tudatosan készülj rá, hogy ezt többet nem engeded. Hát ha úgy ítéled meg hogy nem tudsz pszichológushoz menni akkor ... nem mész. sajnos nem tudnak mindenkin segíteni, de ha majd úgy érzed, hogy nem tudsz ezen túllépni, szánd rá az anyagiakat, menj el, hidd el megéri. Lelki traumák nem úgy működnek feltétlenül hogy idővel jobb lesz, inkább hogy idővel mélyül, lehet eltemeted magadban, de közben torz viselkedésminták rögzülhetnek be nálad, pl. kicsit jobban bánik veled valaki de még mindig lealacsonyítóan, és azt hiszed, "de ez már sokkal jobb mint régen" és benne maradsz, vagy mindenkiről a rosszat feltételezed majd.. és folyamatos konfliktusokat generálsz magadban. Vagy, lehet ezer dolog. De majd meglátod, csak ne vesd el az opciót.
Én anno ide írtam le ami velem volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
Az idő bőven segít. Már 1 hét is. A tanulságokat meg leszűröd. Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!