Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon félek attól, hogy beleszeretek egy lányba.
Kedves kérdező!
"Valahol hiányzik, hogy legyenek barátnőim, ugyanis kb csak fiúkkal barátkozom, mert a lányokkal sosem tudtam kijönni és féltem, hogy beléjük szeretek."
A fenti mondatot te írtad, és ez a mondat, pontosabban a mondat utolsó négy szava a kulcs a probléma megoldásához.
Van benned biszex hajlam, amit igyekszel elfojtani magadban. Ezt teszed azzal is, hogy csak fiúkkal barátkozol, mert félsz attól, hogy ha lány barátod lenne, szerelmes lennél belé. Ugyan még undorodsz attól, hogy cicije is van, meg puncija is, mert ez neked is van, de hidd el, minél jobban harcolsz saját magad ellen, annál rosszabbul fogod érezni magad. Van egy szerető pasid. Beszélgess vele ezekről az érzéseidről. Ha valóban szeret, nem fog elzárkózni egy ilyen beszélgetéstől. Az is lehet, hogy segít megoldani a problémádat. Hogy mi lehet a megoldás? Nem ismerem a barátodat, de kezdetnek elég lenne, ha bátorít, hogy merj közeledni a lányokhoz is úgy, hogy közben ne azon kattogjon az agyad, hogy mi lesz, ha szerelmes leszel belé.
De, mert az elején írtam, hogy van benned biszex hajlam, úgy érzem, ezt pontosítanom kell. Ugyan nem szeretem, és feleslegesnek tartom a skatulyákat, de a leírásod alapján biromantikus heteró vagy. Azaz, érzelmileg tudnál kötődni egy lányhoz, de a testiség taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!