Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szopnak a férfiak sokkal szívesebben, mint a nők?
Fuu a sok kis szűz ondómatyi előadja hogy a nők csak kocsiért meg nyaralásért szopnak😂😂 Jaaaaajajaja mondjátok csak ezt szöveget abban az országban ahol az átlag pöcsös még a jobb minőségű téliszalámit se tudja megvenni fogcsikorgatás nélkül.
Amúgy gondolom azért, amiért én nőként mozdulatlanul, merev arccal tudnék végignézni egy 10 perces videót arról, hogy hogy rúgnak tökön random férfiakat, míg egy férfi már az első 5 másodpercnél felüvölt és kirohan a szobából. Nekem nincs farkam, így nem tudom hogy milyen érzés ha valami kellemes, vagy fájdalmas behatás éri. Semmilyen szinten sem tudok azonosulni vele hogy mit éreztek ott lent.
A szopásnál is, ti agyatok tudja hogy milyen érzés ha titeket szopnak, így a szopó fél akaratlanul is átéli valamilyen tudatalatti szinten hogy mit érez a másik.
Bár mit tudom én...
@12 Ezzel mellé lőttél, mert én pl simán végignéztem olyan videót ahol a pasi zacskóját ököllel ütötte a csaj, vagy ahol csizmával rúgdosták. Ennyit erről. A másik meg hogy egy szegényebb pasi is szívesebben szop élvezetből mint egy el/kitartott picsah aki elvárja hogy kapjon cserébe valamit.
Nekem nincs pinám mégis át tudom érezni milyen lehet amikor rácsapnak egy ostorral egy nő csiklójára. A legtöbb nő nem hogy 5 de 2 másodpercet se bírna végignézni egy keményebb szopatós jelenetből, olyat ahol torokra szopatják a nőt mert az 1) undorító 2) fújjjjj és ezek variánsai.
Ha nem tudod, hogy mit érzünk akkor honnan tudod mi a jó?
@13 pontosan! A férfiak szívesebben adnak és okoznak örömöt akár viszonzás nélkül is. Míg egy nő elvárja, hogy a legtöbb esetbe valamit kapjon cserébe. Még sokszor párkapcsolatban is. Ugye ismerős mindenkinek a szexmegvonásos bosszú..
16
leírtam fentebb. mert ők az élvezetért csinálják. szeretnek adni, viszonzás nélkül mert jó érzés nekik ha adhatnak önzetlenül és hogy látja a másiknak ez milyen jó érzés. Kevés az ilyen nő sajnos.
Basszus tényleg nem megy az értelmező olvasás? :D
Mert élvezetből csinálják és nem érdekből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!