Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak! Ha valamiért le kéne feküdnötök egy nővel, akkor a péniszeteket hová tennétek be szívesebben? A vaginájába vagy a végbelébe?
nem értem a kérdést
egy meleg férfinak miért kéne lefeküdni nővel?
nem találja szexuálisan vonzónak felse állna a gyík
ha meg vonzónak találja akkor meg nem meleg hanem a többi másik csapat...
Szájába
Mivel puniba, vagy segbe kéne hogy merev legyen, az meg nem menne.
Soha nem voltam nővel, és szinte mindig passzív vagyok, de ha ilyen helyzetbe kerülnék, és nem lenne más választásom, akkor csakis a végbelébe. De ha nincs bejáratva a csaj, akkor kábé lekonyul, mire beleerőltetném. XD
32/f
A fenekébe semmiképpen.
Nem is értem a heterók miért análszexelnek,ha van más opció.
Baromi macerás,ráadásul a lányok nem is élvezik annyira.A fiúknak élvezetesebb,ha dugják őket,a lányoknak kevésbé,inkább csak bevállalják.
17 éves koromban barátiköröm azzal zaklatott, hogy még szűz voltam. Kerítettek egy lányt és konkrétan zsaroltak, hogyha nem fekszem le vele biztos meleg vagyok, ők meg kitagadnak maguk közül. Gimis fejjel egy menő társoságnak számított, és a végem lett volna, ha az egész iskola b.zizott volna.
A lány nagyon sokat nyüstölte a pálcámat, mire egy kevés élet mászott bele, de az is inkább az idegességtől. A külső rész puha, a hüvely nedves és a tágulása is teljesen más, egyszerűen nem bírom. Inkább halnék meg, minthogy ezt újra átéljem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!