Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A kaland iránti vágyatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kaland iránti vágyatokat nem árnyékolja be a szexuális betegségektől való félelem?

Figyelt kérdés

Eskü nem paranoia, de egy szopástól is el lehet kapni dolgokat, nem beszélve a dugásról, mert a gumi körül is fertőződhetsz.

Szándékosan bi a kérdés, mert lánytól is kaptam már el valamit, és egy férfi általi orál után is gyanúval élek.

Régen el nem tudtam képzelni, hogy STD ambulanciára és tesztekre járja, de végül is még mindig jobb mint betegnek lenni.

2022. júl. 3. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez ezzel jár,aki kalandozik,az normális esetben azert jár STD szűrésekre.
2022. júl. 3. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
De beárnyékolja. Én leginkabb orális szexelek azt gumi nélkül félek is. Ritkán csinálom próbálom állandó partnerrel, nőssel, mert én is az vagyok, de nem mindig jön össze a vágy meg angyobb mint a félelem.
2022. júl. 4. 06:59
 3/4 anonim ***** válasza:
63%
Ezért kell monogámnak maradni. Kölcsönösen monogámnak, de ahhoz ugye kell egy bizonyos szellemi szint.
2022. júl. 4. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Most meg még inkább lehet tartani, ha hozzávesszük, hogy az eddigi magyarországi majomhimlő fertőzöttek mind meleg és biszex férfiak, illetve egyébként budapestiek...
2022. júl. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!