Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így fest a tökéletes nő (kép)?
2022. jún. 30. 18:43
21/32 anonim válasza:
Látszik, mennyire nincs ízlésetek. Ennek a nőnek tökéletes a teste. Szabó Zsófi? Az a szélesderekú, kacsalábú? Az tényleg totál középszer. De nem vagyok meglepve, hogy sokan őt értékelik, ezt a nőt meg nem. Egy csomó embernek nincs ízlése.
22/32 anonim válasza:
Az ízlés az, ami egyénenként eltérő.
Itt egy másik kép róla.
Nekem valahogy nem elég nőies.
Nem rossz, de olyan szögletes, és a mellei formája, állása, mérete olyan fura. Ezt nem tudom meghatározni, de mintha nem ehhez a testhez tartozna.
Csináltak egy felmérést pàr éve, a többség szerint milyen az ideális női test a férfiak szerint.
Kelly Brook...
Én is meglepődtem.
De ennyit az ízlésekről.
23/32 anonim válasza:
Nincs semmi melle, ez aztán tökèletes.
24/32 anonim válasza:
Hááát. Tudok tökéletesebbet. De nem rugnám ki az ágyból.
25/32 anonim válasza:
Az egész csajt nézve, közepes. Azaz dugható.
A származása miatt inkább csak 1kör.
26/32 anonim válasza:
#23: A melle teljesen illik a testéhez. Mondjuk lehetne nagyobb, de így is nagyon szexi.
27/32 anonim válasza:
Mit értesz tökéletes alatt? A kinézetét? Az hogy emberileg milyen, az mindegy is?
28/32 anonim válasza:
21. Nem kellene mást leszólni azért mert nem értenek veled egyet! Mindenkinek más tetszik, el kellene végre fogadni.
Női szemmel arca nagyon nem tetszik, alkata szép. Mondjuk egyébként is a testen lehet változtatni, arcon nem. :)
29/32 anonim válasza:
Nekem bejön. Szerintem szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!