Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így fest a tökéletes nő (kép)?
2022. jún. 30. 18:43
11/32 anonim válasza:
A test tökéletes, 10/10. Az arc inkább csak elmegy.
12/32 anonim válasza:
#10: Na, ez akit te linkeltél, tipikus átlagos, magára semmit se adó csajnak az alakja, 10/5, középszer. A kérdező által linkelt pedig 10/10, tökéletes test.
13/32 anonim válasza:
Ennyi emberből kb 3-an gondoljátok így.
Ami nem gond.
Csak az ízlés nem tény, tanuld meg kezelni.
14/32 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése, tehát szerintem ilyen, hogy "tökéletes nő", nem létezik, mint abszolút igazság. Mindenkinek más a tökéletes nő.
15/32 anonim válasza:
De hozzáteszem, tényleg szép nő, teste főleg.
16/32 anonim válasza:
Arcra abszolút nem szép…
Testre sem a legjobb szerintem. Sportos hasa van, de nekem nagyon nőietlen.
Szinte már egy szálkás pasira emlékeztet
Ennél teltebb nőies csajok jönnek be
Azért Szabó Zsófira azt írni, hogy középszer… :D
Sokkal szebb és csinosabb mint ez a linkelt nő lesz valaha is
17/32 anonim válasza:
Nem tetszik, sem a feje, sem a teste.
18/32 anonim válasza:
Latod ilyen not irt fel nekem a doki ! Csak elszortam a receptet....
19/32 anonim válasza:
Szerintem vézna és lófejű - nekem más az ízlésem.
20/32 anonim válasza:
Nekem alakra kicsit vastag, vékonyabb jön be. Arcra pedig határozottan nem. Nem mondom amúgy, hogy csúnya, de nálam biztos nem tökéletes. Meg amúgy is ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!