Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz lesz erre harmadik lányt találnunk? 21/F
A barátnőmmel 21 évesek vagyunk mindketten. Közösen találtuk ki, hogy fel lehetne dobni azzal a kapcsolatunkat, ha jönne egy harmadik lány, aki bizonyos meghatározott ideig (akár több hétig vagy hónapig) uralkodik mindkettőnk fölött.
A barátnőm például azt élvezné, ha úgymond azt éreztetné vele ez a harmadik nő, hogy ő sokkal jobb nála, kicsit ilyen rivalizálósan, de kedvesen megmondaná neki hogy sajnos túl vékony és nem elég nőies az alakja és hasonlók.
És néha a barátnőmet venné el tőlem, néha pedig engem venne el a barátnőmtől.
Illetve mindkettőnket uralna ugye, így mindkettőnknek az ő szabályai szerint kellene élnünk az adott idő alatt, bármit megszabhatna.
Szerintetek sok olyan lány van aki vevő lenne erre? Nagyon odaadóak szeretnénk lenni és úgymond nagyon kiszolgálni ezzel valakinek az “egóját”
Sima szexre is nehéz lányt találni 3.-nak, nemhogy BDSM elemekkel fűszerezetten. Sokkal többen keresnek "nőt 3.-nak" mint ahány erre nyitott szóló biszex csaj van. Rájuk hajt mindenki, a párok, a szóló pasik, de még a szóló nők is. Ha egy csinos fiatal pár vagytok akkor lehet valami halovány esélyeitek.
A BDSM témaköre már más, alapból nehéz olyan dominát találni aki érti is a csíziót és még biszex is legyen és még 24/7-et akarjon és még...
Szóval nehéz lesz. Nem lehetetlen, de szerintem ne egyszerre akarjatok mindent, hanem fokozatosan amíg rutint nem szereztek a dologban. Utána már szemvillanásból felismeritek ki nyitott, ki nem.
Tipp: következő freedom fetish party. Ott találni fogtok olyan domináns nőt aki 1-1 rövid szeánszon eljátszadozik mindkettőtökkel (bár a pasija is valószínűleg ott lesz, de meg tudjátok beszélni hogy nem száll be). Próbálkozhattok a neten (pixie, eropolis stb.) de készüljetek fel, hogy a jelentkezők 99.9%-a nem az lesz akit kerestek (rengeteg szóló pasi fog jelentkezni, meg kamus aki csak chatizélni akar meg képeket kunyerálni recskázáshoz).
Az első jól írta, mi is keresünk a barátommal lányt és csak nekem egyenlőre, de semmi, a legtöbb pár és a ffi is akar. Meg sok a kamus is, meg álmodozó.
Szerintem is fokozatosan tegyétek, főleg, hogy kezdők vagytok.
#2 tipp menjetek le egy swingerbe. Vannak szóló lányok is, de egy másik párral is meg tudjátok beszélni, hogy egymás előtti és csak a lányok játszanak, a pasik mindenki csak a saját párjával. Találnátok.
Adott a hely, diszkrét, biztonságos, kaja-pia, jó hangulat és ami a legfontosabb: 100% kamumentes! Semmi egyeztetgetés, képcserélgetés, kv-zgatás mittom'mi, lementek és a nagyobb helyeken ott van 50-60 pár. Többel tudtok egy éjszaka face to face beszélni (vagy mást csinálni) mint a neten a beérkező levelek végeláthatatlan sorából a kamusok, idióták szűrögetésével öt év alatt sikerülne.
#3 tudom már beszéltünk erről és tetszett, amit mondtál.
Igen azóta foglalkoztat is. Ha lesz rá lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!