Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki gyerekkorában jött rá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki gyerekkorában jött rá hogy érdekli őket az azonos nem is, hogyan jöttetek rá? 25F

Figyelt kérdés

Utólag belegondolva én mindig is éreztem egyfajta kíváncsiságot a fiú unokatestvérem iránt akivel évente 1x találkoztam (még mielőtt megköveztek vérfertőzésről nincs szó). Szimplán mikor együtt aludtunk késztetést éreztem aziránt hogy megnézzem a farkát bár ez lehet szimpla kíváncsiság volt.

Sosem léptem meg de már 10 éves korom körül elkezdődött bennem.

2022. jún. 20. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy voltam mint te. 10 éves korom körül nem vonzódtam szexuálisan a fiúkhoz, de jobban érdekeltek, mint a lányok. Szívesen megnéztem a nagyobb fiúkat, férfiakat úszás után az öltözőben. Akkor még nem értettem az okát.
2022. jún. 20. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

15 voltam amikor tudatosult bennem, hogy a lányok is tetszenek. 😅

22/l

2022. jún. 20. 23:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként kíváncsi voltam a fiúkra, néztük egymást pisilésnél, unokatesómmal együtt alvásnál és fürdéskor mindig nézegettük egymást és Kb 12 voltam amikor már tudatosan fiúkra maszturbáltam. Érdekelt kinek milyen a farka és felizgatott amikor láttam. Aztán kerestem az alkalmat hogy minél több fiút lássak meztelenül és jöttek a közös maszturbálások.
2022. jún. 21. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom... 10 évesen volt közös maszti egy idősebb sráccal és nem tudtam levenni a szemem a farkáról, akkor láttam először másét állva. Utána már konkrétan nézegettem a fiúkat öltözőben, strandon, stb... :)
2022. jún. 21. 08:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekként nem tudtam róla, hogy létezik biszexualitás. Meg voltam győződve, hogy a fiúk vagy heterók, vagy melegek és egyéb opció nincs. Mivel mindig voltak olyan osztálytársnőim akikbe titokban "szerelmes" voltam, így magamat kezdetben heterónak képzeltem. Viszont több jele is volt, hogy talán még sem. Leginkább az, hogy egész kis koromtól kezdve kíváncsi voltam a fiúkra is meztelenül. Pont olyan izgalmat keltettek mint egy meztelen lány. Csak épp pucér lányt szinte lehetetlen volt látnom, fiút ellenben könnyű.

Éveken át úszni jártam. Mindennap izgatottan vártam amikor az öltözőben az alsógatyát úszónadrágra cserélik a többiek, illetve az edzés végén vissza. Az edzések csúcspontja azonban a zuhanyozás volt, amikor kedvemre nézegethettem a társaimat meztelenül.

Aztán a suliban a tesi öltözőben arról fantáziáltam, milyen jó lenne megnézni a többieket alsónadrág nélkül is. Próbáltam elképzelni, kié milyen lehet. Miközben rendszeres játék volt, hogy a csajokat különböző szempontok szerint pontozzuk egy 10-es skálán, én magamban a fiúkkal is megtettem ugyanezt.

A táborokban a fiúk a lányokat próbálták kilesni zuhanyozás közben. Én viszont a fiúkat is. Rájöttem, hogy fiút kukkolni sokkal könnyebb, mert ők a lányokkal ellentétben nem számítanak rá, így eszükbe se jut figyelni ilyesmire. Onnantól a kis lebukási esély miatt inkább a fiú zuhanyozók ablakában nézelődtem.

Végül volt 3 egymástól független nagyon jó barátom. Őket külön-külön rá tudtam beszélni arra, hogy mutassuk meg magunkat egymásnak meztelenül. A legkülönfélébb indokokkal, vagy játékokkal, vagy fogadásokkal hozakodtam elő. Néha simán, néha némi unszolás árán, de mindüket többször is rávettem ilyesmire. Sose sejtették a valódi okot, betudták vagányságnak, vagy kíváncsiságnak. Az első alkalom után pedig egyre könnyebben hagyták magukat belerángatni a poénnak beállított levetkőzésekbe.

A fentiek miatt 12 éves koromtól gyanakodni kezdtem magamra, hogy a fiúk iránti érdeklődésem több mint normál kíváncsiság. A gyanúm erősödött. 13 éves koromra már biztos lettem, hogy valamiben nagyon komolyan különbözök a többi fiútól. Egyértelművé vált, rajtam kívül senkit sem izgatnak a meztelen fiúk. Egyedi "valaminek" hittem magam, aki kívül esik a heteró kontra meleg világképemen. Aztán 14 éves koromban hallottam először a biszexualitásról, ami hirtelen megvilágosulással helyére tett mindent. Ha előbb hallok róla, már előbb is rájöttem volna.

2022. jún. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!