Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek ezek a gesztusok? Szexelne velem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és összebarátkoztam egy biszex pasival, akinek a férfi párjával szintén jóban vagyok. Az összebarátkozáson túl gerjedelmet is érzek, de nem volt köztünk testiség. Lelkiztünk párszor éjszakába (hajnalba) nyúlóan, egyszer elmondta, hogy "de megd.gnálak, hogy csökkentsem a feszültségedet", ma pedig rácsapott a fenekemre, de úgy tettem, mintha nem venném észre.
Kölcsönös lehet a vonzalom? Azt hiszem, csak azért nem történt még köztünk semmi, mert nem akarom, hogy a párja sérüljön. Mi a véleményetek?
2022. jún. 17. 04:33
1/7 anonim válasza:
Napnál világosabb, hogy meg akar dugni. Olyan elképesztően egyértelmű, hogy nagyon
3/7 anonim válasza:
Ez csak neked kérdés. Mindenki másnak egyértelmű, hogy bármikor a szádbaélvezne ha csak egy kicsi jelét adnád hogy benne vagy.
4/7 anonim válasza:
Kiegészítve a #3-t, nem csak a szádba élvezne szívesen, de a nunidba is.
5/7 anonim válasza:
Kérdező: 3-as vagyok. Mire jutottál azóta?
6/7 A kérdező kommentje:
Volt egy este, amikor összemelegedtünk. De csók, szex nem volt.
2022. jún. 24. 15:25
7/7 anonim válasza:
De ma - mivel szombat van - vajon fog történni valami? Te akarod ezt? És ha igen, akkor teszel érte? (5. vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!