Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk ti szoktatok leggingset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti szoktatok leggingset hordani az utcán? Esetleg tangával?

Figyelt kérdés

[link]

Igy szeretnék utcára menni. Mivel a boxer nagyon latszik a tanga kevésbé. Igy mehetek utcán szerintetek?

2022. jún. 6. 13:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
28%

Nem akarok gyökér lenni, de témától kicsit eltérő kérdésem lenne azokhoz a fiúkhoz, akik tangát hordanak.

hogy vagytok képesek azokat "kényelmesen" hordani? hogy tud a tanga nektek kényelmes lenni? és nem... most nem arra gondolok, hogy "vajon bevág-e vagy sem"... hanem bizony, bizony előlről lenne szó. hogy tudjátok hordani azt a mini faroktartót?

hogy nem lóg ki legalább 1, ha nem 2 golyótok? feltoljátok egy kicsit vagy mi a retek? xd

nekem 16-16,5 centi körül van és valahogy elképzelni nem tudom, hogy lehet ez kényelmes. még, ha nem is áll is szerintem kényelmetlen lenne, főleg a heréimnek. szóval hogyan is oldjátok ezt meg, hogy "kényelmes" legyen?

am Hadházinak volt egy estje, ahol hasonló élményéről számolt be. ha nem láttátok keressetek utána, pont erről a "problémáról" beszélt, miszerint kilógott a cerka/golyók és mások ezt kb nevetve fogadták, amit am 100%-ig megértek, hiszen nem tudom elhinni, hogy hogyan lehet ez kényelmes.

esetleg kisebb farkú emberek preferálják jobban a kényelem miatt? valami tapasztalatot meg tudnátok osztani?

vagy, akinek nagyobb van, ti hogyan oldottátok ezt meg?

2022. júl. 19. 20:03
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Gyere inkabb hozzam igy

Irj privit

2022. júl. 19. 22:24
 23/25 anonim ***** válasza:
71%

A férfi tangáknak ugyanolyan az eleje mint egy fecskének, van hely a zacsinak és a faroknak kialakítva. Szóval tökéletesen kényelmes, nem lógnak ki a golyók. És nem is kell feltolni sehová őket.

A női tangákban viszont már kevesebb a hely, ott van amikor kell trükközni egy kicsit, de ez is simán megoldható. Éppen ezért szoktam nőiből olyat választani, ami elöl kicsit szélesebb, így ez már rögtön nem probléma, mert lesz benne szinte ugyanannyi hely mint a férfi tangában. Csak a nőinél jobban kell válogatni hogy jó legyen.

Amúgy átlag méretű a farkam.

2022. júl. 20. 08:03
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Leggings és tanga megszállott vagyok, de így azért ne menj ki.
2022. júl. 20. 22:09
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is leggings örült vagyok, de ez borzasztó így.

Csak normális jó minőségű leggingset veszek fel ami nem ilyen hulladék.

2022. júl. 21. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!