Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti szoktatok leggingset hordani az utcán? Esetleg tangával?
Igy szeretnék utcára menni. Mivel a boxer nagyon latszik a tanga kevésbé. Igy mehetek utcán szerintetek?
Kérdező ne ilyen leggingset vegyél fel, hanem olyat aminek nem átlátszó az anyaga. A tangával amúgy nincs baj, csak a nadrág béna ebben a formában.
Én szintén hordok leggingseket, de nem ilyet mint a képen, mert ez így elég gáz.
Viszont a feszülős fényesebb spandex sportnadrágokat, sportleggingseket rendszeresen hordom bármilyen sporthoz, sőt városi biciklizéshez is előnyös. És a tanga nálam is mindig alap, csak azt hordok már egy évtizede. De nem csak sportnadrághoz, hanem mindig, mindenhez tangát hordok.
Én hordok leggingset amikor csak van lehetőségem, bringázni vagy futni szinte kivétel nélkül leggingsbe szoktam.
De így nem viselni soha, legalább a póló takarja el a feneket, és ne ilyen vékony hulladék minőségű legyen, fel nem vennék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!