Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A zuhanyban reagálnál így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zuhanyban reagálnál így vagy kamu lehet?

Figyelt kérdés
Szóval a héten uszodában voltam. 30 éves vagyok. Egy 20 körüli srác volt a zuhanyban. Feltűnt hogy nagy hús farka van és néha ránéztem hiszen szembe volt velem. Egyszer csak megfogta a farkát és rám nézett majd így szólt Szopnád mi?! Zavarba jöttem. Majd gyorsan leléptem. Csak ketten voltunk ott. Szerinted bi volt vagy meleg vagy csak beszólás volt? Amúgy aktív vagyok szóval nem izgatott volna …

2022. jún. 3. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit tahó módon adta tudtodra szerintem amit ő is akart, és lehet hogy megérezte rajtad az érdeklődést. De rossz megoldást választott szerintem, ez olyan kérdés/stílus ami engem is lesokkolt volna és nem tudnám ott és akkor mi a jó válasz.
2022. jún. 3. 11:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Talán lesz még ott mikor én. Akkor kiderül. ;)
2022. jún. 3. 13:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha akart volna valamit, valószínűleg fel is állt volna neki. Főleg te háttal álltál, így simán nézhette a seggedet is.
2022. jún. 3. 16:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Leszoptam vna
2022. jún. 4. 11:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A beszólós srác szerinem is bnukó volt, és próbálkozott is veled.

Nem kell ezen filózni, lehet, hogy valóban tetszettél neki.Neked is tetszett ö? Ha csak ketten voltatok a tusolóban, akkor szerintem egyértelmü volt a párkeresés a részéröl. De, hát ez egyálalán nem meglepö, hiszen A Tusolóban lehet látni mindent. Nem véletlen, hogy sok uszoda van melegekkel teli.

2022. jún. 6. 00:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is bunkó volt, még ha kezdeményezési céllal mondta is azt, amit mondott. Ha még előfordulna ilyen, mondd nyugodtan: "Bocs, nem jössz be, nem egymást keressük." Ez egy kicsit lejjebb veszi az egóját.

Amúgy megértem, hogy hirtelen nem tudtál mit szólni abban a helyzetben, valószínűleg én is lefagytam volna. Utólag gondolkodtam el a történteken. Jó, hogy leírtad, bármelyikünk kerülhet hasonló helyzetbe úgy is, hogy tényleg nem néz az ember oda, hanem egyszerűen provokálnak.

2022. jún. 7. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát mikor nagyon néztek, felmerült már bennem
2022. jún. 7. 20:53
 18/19 A kérdező kommentje:
Tetszett igen de nem szoktam pl szopni. Aktív vagyok.
2022. jún. 8. 06:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék mi történne, ha igennel válaszolnál 😁
2024. jan. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!