Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zuhanyban reagálnál így vagy kamu lehet?
A beszólós srác szerinem is bnukó volt, és próbálkozott is veled.
Nem kell ezen filózni, lehet, hogy valóban tetszettél neki.Neked is tetszett ö? Ha csak ketten voltatok a tusolóban, akkor szerintem egyértelmü volt a párkeresés a részéröl. De, hát ez egyálalán nem meglepö, hiszen A Tusolóban lehet látni mindent. Nem véletlen, hogy sok uszoda van melegekkel teli.
Szerintem is bunkó volt, még ha kezdeményezési céllal mondta is azt, amit mondott. Ha még előfordulna ilyen, mondd nyugodtan: "Bocs, nem jössz be, nem egymást keressük." Ez egy kicsit lejjebb veszi az egóját.
Amúgy megértem, hogy hirtelen nem tudtál mit szólni abban a helyzetben, valószínűleg én is lefagytam volna. Utólag gondolkodtam el a történteken. Jó, hogy leírtad, bármelyikünk kerülhet hasonló helyzetbe úgy is, hogy tényleg nem néz az ember oda, hanem egyszerűen provokálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!