Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy valaki kamu biszex?
Ez alatt olyan emberre értem aki
1. Heteró de ki akar tűnni a tömegből
2 Aki meleg de nem akarja 100%-osan felvállalni a melegségét.
Nem a biszex-ek ellen akarok menni csak érdekel, hogy ti már találkoztatok-e ilyen emberrel és hogy mennyi ilyen kamu beszex lehet
1. Azért mert ki akarsz tűnni a tömegből, még nem leszel képes hetero lányként lefeküdni egy lánnyal/ hetero fiúként lefeküdni egy fiúval.
2. Ilyen létezhet, de sokszor saját magáról se tudja eldönteni valaki hogy teljesen meleg vagy csak biszex, és biszexnek tartja magát egy ideig, aztán rájön hogy nem, ő teljesen meleg.
Nem azt mondom az első opciónál hogy le is tud feküdni egy azonos neművel vagy összejönni vele hanem mondjuk azt, hogy azt mondja és sokszor hangoztatja is, hogy ő biszex ami nem igaz mert lányként csak pasival tud lenni pl.
A másodiknál meg úgy értem, hogy az adott illető tudja magáról hogy teljesen meleg és egy ellenkező neművel sose tudna párkapcsolatot vagy szexuális kapcsolatot létesíteni de biszexként coming outol mert fent akarja tartani a látszatot, hogy pl fiúként akár lehetne barátnője.
Max éretlen kamaszok közt trendi hangoztatni hogy biszex valaki. De még gimiben is érheti kiközösítés, meg kibeszélés azt, aki felvállal ilyet.
Nincs olyan szerintem hogy divat biszex. A szülők ha nem is homofóbok, nagy eséllyel nem örülnek egy ilyen hírnek. Munkahelyen is érhet hátrány. Szomszédok összesúgnak a hátad mögött. Tényleges biszexeknek se könnyű a coming out, mi értelme lenne önként kitenni magad ilyen dolgoknak.
Persze elfogadóbbak az emberek mint régen, ezért több ember meri felvállalni magát, de azért divatnak nem mondanám, főleg nem ebben az országban.
“ biszex ami nem igaz mert lányként csak pasival tud lenni”
Erről annyit hogy vannak olyan biszexek, akik kapcsolatban csak ellenkező nemmel képesek lenni, csak szexuálisan vonzódnak mindkét nemhez.
Meg ismerek olyat bi lányt, aki csak pasikkal járt sokáig. Mégis tudta magáról hogy ő biszex, csak egyszerűen nem talált olyan lányt akivel együtt lett volna.
2: ilyen biztos van, de szerintem annyira nem jellemző, én legalábbis nem hallottam ilyenről.
Olyat tudok többet is, aki sokáig biszexnek mondta magát, de inkább azért mert hazudott saját magának is, vagy később jött rá mi a helyzet.
inkább divat bisex van. Aki sexelni ugyan nem tudna a sajátnemével (jozanul)de azért a játszadozás megy. Főleg csajoknál: csók,simi,cicis játékok.de csak ennyi.
Aztán jön alkohol tábornok és ledönti a falakat akkor pedig mehet az ereszdelahajam...
Megismertem 2 évvel ezelőtt egy srácot ,állította h biszex. Fullra nem, csak még saját magának sem vallotta be ( szülei, környezete miatt elakarta hitetni magával ).
Elöszőr énis "divat bi" voltam. Ugy alakult az első pár fius alkalmam, h buliban buli után kellően ittasan :D . ezért soká~g utána csak akkor tört fel bellolem az érzés. Mostmár elfogadtam magam . nagyon kevesen tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!