Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Strapon fiuval? Kamu?
Miert van az, hogy ha van egy ilyen kerdes pl. lanyok ti meg...egyfiut strapon-al?
Es akkor igen, igen, de amikor meg ratok irok es felajanlom, nem irtok vissza...
2. Ti elveznetek egy ilyet?
18/f/bi
Én elvezném
A PÁROMMAL
és főleg NŐVEL!
Leírtam múltkor is erre rámír egy idegen srác
Most őszintén mit vársz?
Nem így fogok belevágni egy új kapcsolatba hogy ez lesz a nyitó témánk
24/L
4-es jogos a válaszod. Szeretnék egy olyan párkapcsolatot ahol a nő a domináns fél (de nem mindig), velem egykorú vagy 1-2 évvel idősebb és beleférne neki a "szerepcseré"-s dolog is és elfogadna, szeretne, stb.
Létezik ilyen nő?, mert bárkivel megismerkedtem eddig az a szokásos volt a fiú erős, domináns, stb. és mikor már nincsenek fellángolva miattam szakítunk, mert szar az egész úgy ahogy van.
Szóval, hogy ha egyáltalán van ilyen nő, akkor ezeket, hogy találom meg, hogy ismerem fel stb...
(Most jöttem rá, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme, mert nem lehet rá értelmes választ adni, csak azt, hogy majd egyszer egymásra találunk) rip
De ha például, csak a szexuális igényeimet szeretném kielégíteni és nem szeretnék örömlányokhoz járni meg fizetni. Akkor hogy találok olyan csajt aki alkalmas erre?:D
(Megint egy értelmet nem nyerő kérdés, rip)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!