Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zuhanyban reagálnál így vagy kamu lehet?
Én azt vettem észre, hogy akinek nagy farka van azoknak többsége kényszeresen mutogatja szexuális beállítottságtól függetlenül.
Ez a beszólás akár azt is jelenthette, hogy nekem van itt a legnagyobb farkam szóval én vagyok az Alfa.
Szerintem csak zavarta, hogy bámulod. Lehet, higy te úgy érzed, hogy csak néha futólag odapillantottál, miközben ezek a pillantások lehettek kicsit hosszabbak.
Egyébként azt én is észrevettem a kondiban, hogy pár nagyfarkú úgy sétálgat fel alá az öltözőben, mint a páva a násztánc közben. Nehéz nem észrevenni őket, mert mindent elkövetnek, hogy felhívjál magukra a figyelmet. Ez nem szexiális jellegű viselkedés, hanem dominancia.
Nem kell ebbe belemagyarázni semmit sem. Épp abba a zuhanyba ment be, ami veled szemben volt. Valószínű, hogy nem szégyenlős és ezért nem takargatta magát.
Teljesen természetes, ha a zuhanyzóban úszás előtt lefürdik valaki, így nem mossa bele a medencébe az izzadt testét meg a sz@ros seggét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!