Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom biszexuális és néha aggódom, mit tehetnék?
A barátom biszexuális és én ezt már elfogadtam, viszont a múltkor volt egy beszélgetésünk, ahol megkérdeztem, hogy nem hiányzik-e neki az, hogy férfival legyen? Konkrét választ nem adott, csak annyit mondott hogy “Erre mit mondjak, úgyis tudod a választ”.
Nagyon szeretve érzem magam általa, mindig ki is mutatja és minden jó a kapcsolatban, de félek attól, mi van ha egyszer felülkerekedik rajta az érzés és megcsal/elhagy.
Más esetleg volt már hasonló szituációban?
24L
Szia,én pl úgy vagyok biszex csak,hogy életembe nem csókolóznék férfival,nem tudnám szeretni,meg érzelmes lenni vele,csak izgat a farok is a punci mellett.Kapcsolatban néha engedd el fiús kalandra ha vágyik rá,aztán úgyis visszajön és egy időre elêg neki
Egyébként kérdezd meg érzelmileg is kötődik-e a férfiakhoz,tudna-e velük csókolózni,vagy csak testileg
Ha csak testileg,nincs baj
Miért kell ezt külön kezelni?
Más lányra is ugyanúgy vágyhat mint egy farokra. A megcsalás nem ezen múlik.
Max ha annyira aggódsz akkor menj bele az análba (akár felcsatolhatossal-kitudja melyik oldalra gerjed)
Buszexuális nő vagyok és mondhatom, hogy nem minden biszex poligám. Évek óta a barátommal vagyok, előtte voltak hosszútávú kapcsolataim hölgyekkel is, de mikor valakivel vagyok, nem hiányzik a másik nem, mert szeretem a páromat és vele akarok lenni.
A legjobb lenne elmondanod neki a kételyeidet, és ha neked nem működik a nyitott kapcsolat amit esetleg ő szeretne ahhoz, hogy ne csaljon meg, akkor inkább menjetek külön utakon. Nem éri meg a poligámia ha az egyik fél szenved benne, és nagyon nem való mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!