Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Biszexuális Barátom,aki mèg szűz,ès 20-èves fiú,ès az a kèrdèse hogy az hól fáj jobban az első anális szex??? Egy Császári Palotában,vagy egy kis falusi házban,vagy akár egy nyilvános vagy iskolai közèpiskolai WC-ben???
Nem a helyszíntől függ, hogy fáj, vagy nem fáj. Bárhol meg tud dugni a másik, hogy elmenjen a kedved a későbbi dugástól, és úgy is, hogy azt kívánd, hogy naponta akár többször is megdugjon. Ez teljesen egyénfüggő.
Engem dugott már meg pasi erdőben, olyan érzékien, hogy azt kívántam, soha ne legyen vége, de lakásban, hatalmas franciaágyon egy másik szó szerint szétb@szta a seggem, mert nem figyelt rám.
Ahogy írták, a partner figyelmessége az egyik fő tényező. De tartsuk szem előtt, hiába figyelmes a dugó, ha mondjuk túl vastag a farka, mert akkor már a befogadónak az anális edzettsége is meg kell legyen (pl gyakoroljon dildóval előbb).
Meg ugye ha valakinek aranyere van esetleg, azt nem kell kifejteni...
Az olyan, hogy jó pár napig nem tudtam ráülni, és a falat kapartam, amikor kakiltam. Szerencsémre, azért kórházi ellátást nem igényelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!