Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kellemetlen szag esetén ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen szag esetén ti mit tennétek szex közben?

Figyelt kérdés

Én mivel itthon vagyok mindig elmegyek fürdeni,és én nem is engedném az orált úgy,hogy haza jövök suliból ,vagy egy izzasztó nap után.Barátnőm délután szokott lejönni hozzám(családommal élek).

2 éve vagyunk együtt sose tettem szóvá,hogy sokszor elég kellemetlen az íze/szaga oda lent.Lehet ezért engedi,én szívesen kinyalom,sose ellenkeztem még ilyen esetekben sem,lehet ezért nem is sejti.

Nem igénytelen,csak hát ugye ott lent nem úgy szellőzik,és este fürdik,más nap késő délután azért már na..

Nem szeretném megsérteni.10ből 3x-4x viszont tényleg már eléggé kellemetlenül érzem magam közben.

Ti mit tennétek?

Titkoljuk a kapcsolatot és picit furcsa lenne,ha mindennap ő itt tisztálkodna,persze hogy tudnák a többiek,hogy valaki fürdik.

19 évesek vagyunk és egy leszbikus kapcsolatrol van szó,ha számít ez.

2022. máj. 24. 19:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Mondd meg neki hogy"büdös a picsa egy kicsit".
2022. máj. 25. 11:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Majd anyukádnak megmondom🙏
2022. máj. 25. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nincs is lehetősége fürdésre. Finoman celozz rá h nyugodtan elmehet fürdeni nálatok ha nem tud haza ugrani a találka előtt.
2022. máj. 26. 08:32
 14/15 A kérdező kommentje:
Találka előtt nem szokott hétköznap hazamenni,nincs busz.Ha hétvégén találkozunk,akkor semmi probléma nincs.Meg amúgy télen sem,akkor nem izzad az ember
2022. máj. 26. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nah pont ezt gondoltam. Finoman kéne utalnod rá, h ő is felfrissithetne magát egy zuhannyal. Ha nem bánják a szülők stb. Nem hiszem h megsertodne így. És talán a fejében össze is áll. H miért is lenne ez jó dolog.
2022. máj. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!