Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kellemetlen érzés az elsô anál? Elsô alkalommal is lehet tôle élvezni? Milyen érzés amikor dugnak?
Figyelt kérdés
23F kezdô passzív2018. máj. 18. 15:11
1/8 anonim válasza:
Az első elég kellemetlen a nőnek de a férfinak annál izgalmasabb a férfinak szűkebb juk annál jobb elsőnek inkább ujjazátok de legyen sok sikosito mert sikosito nelkul szenvedes ee irtozatos nagy fajdalom lesz es ne csak a farkadra kenj sikositot hanem a no seggebe is meg bele a lyukaba is
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg gyakoribb hogy a passzív fél (te) első alkalommal furcsán fogok érezni magad, vagy esetleg fájni fog.
De sok olyan esetet is hallani hogy valakinek elsőre is nagyon jó, így nem lehet automatikus következtéseket levonni és általánosítani. Lehet nem árt előtte ujjazni, illetve a sikosító is hasznos.
3/8 anonim válasza:
Én lányként nagyon élveztem az első anált és még most is rabja vagyok az anális dolgoknak, játékoknak.
4/8 anonim válasza:
#1, #3
KATEGÓRIA!!!
Nekem nem volt probléma, az első alkalom, amikor megdugott egy másik pasi. A kevés síkosító ellenére, inkább csak bő nyál volt, nagyon könnyen be tudta rakni a farkát. Maga a behatolás volt egy kicsit kellemetlen, de utána mindketten élveztük. Nagyon jó volt.
5/8 anonim válasza:
Heart Killer ráültetnélek szivesen ;)
6/8 -remete- válasza:
nem volt kellemetlen. Szerintem ügyes szerető kérdése.
7/8 krumplivirag válasza:
Pontosan igy van ahogy irtad az utána jövő orgazmus meg páratlan.
8/8 anonim válasza:
Leírhatatlan isteni érzés ahogy behatol ahogy mozog és az orgazmus a végén csodálatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!