Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már veled elő közös zuhanyzóban, hogy merevedésed lett, vagy láttál már másokat így? Uszoda kondi, kollégiumi zuhanyzó volt? Hogyan viselkedett az illető?
Nekem pont tegnap volt egy termál fürdő zuhanyzóban ilyen kalandom.
Senki nem volt a 6-os zuhany helységben, csak egyedül tusoltam. Jó forró víz, tusfürdő, és mostam a farkam, persze elkezdett keményedni. Gondoltam így jó habosan talán ráhúzok és kiverem. Már teljesen kemény volt és nem is álltam a viz alatt, hanem előrébb, mikor belépett egy idősebb fószer. Gyors elfordultam, be a víz alá. Ő letette a cuccot, beállt a legtávolabbi tus alá, ahova én nem láttam. Lassan csendben még húzogattam magamnak, mikor hallom, elállt a zuhany a hapsinak. Átjött a mellettem lévő zuhany alá ! Nézett és mosolygott, megnyitotta a vizet és elkezdte ő is mosni a farkát, de Csak a farkát !Lényeg, hogy felállt neki, meg nekem még állt. Szó nélkül elkezdtük együtt verni ! Majd kis idő mulva átnyúlt és verte nekem. Izgi volt, hagytam ! Végül be is fejezte. Jól csinálta, eltalálta a ritmust, meg a szorítást is.Lőttem is jó nagyot. Utána én is segítettem neki egy kicsit, de ő fejezte be ! Lefürödtünk és ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!