Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fordult már veled elő közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult már veled elő közös zuhanyzóban, hogy merevedésed lett, vagy láttál már másokat így? Uszoda kondi, kollégiumi zuhanyzó volt? Hogyan viselkedett az illető?

Figyelt kérdés
zuhanyzó, tusoló, meztelen, pucér

2022. máj. 23. 17:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
#20 Akkor volt közös verés utána többször is mi :D nekem is volt hasonló amikor láttam egy srácot és utána beszálltam én is
2022. jún. 6. 09:48
 22/27 anonim válasza:
100%
Privát jöhet
2022. szept. 29. 11:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban semmi különleges!Normális fiatal férfinek még egy enyhe szexuális ingerre is feláll!
2022. dec. 13. 14:58
 24/27 anonim ***** válasza:
92%

Nekem pont tegnap volt egy termál fürdő zuhanyzóban ilyen kalandom.

Senki nem volt a 6-os zuhany helységben, csak egyedül tusoltam. Jó forró víz, tusfürdő, és mostam a farkam, persze elkezdett keményedni. Gondoltam így jó habosan talán ráhúzok és kiverem. Már teljesen kemény volt és nem is álltam a viz alatt, hanem előrébb, mikor belépett egy idősebb fószer. Gyors elfordultam, be a víz alá. Ő letette a cuccot, beállt a legtávolabbi tus alá, ahova én nem láttam. Lassan csendben még húzogattam magamnak, mikor hallom, elállt a zuhany a hapsinak. Átjött a mellettem lévő zuhany alá ! Nézett és mosolygott, megnyitotta a vizet és elkezdte ő is mosni a farkát, de Csak a farkát !Lényeg, hogy felállt neki, meg nekem még állt. Szó nélkül elkezdtük együtt verni ! Majd kis idő mulva átnyúlt és verte nekem. Izgi volt, hagytam ! Végül be is fejezte. Jól csinálta, eltalálta a ritmust, meg a szorítást is.Lőttem is jó nagyot. Utána én is segítettem neki egy kicsit, de ő fejezte be ! Lefürödtünk és ennyi volt.

2023. jan. 14. 17:56
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Volt de en is szeretek nudizni ez nemtol fuggetlen, lakotarsammal is sokat lattuk egymast meztelenul vagy erekcioval
máj. 11. 13:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
kondi zuhanyzoban rengetegszer volt, mikor kevesen vannak, neha kiverem mert olyan jo csajokat latok edzes kozben. egyszer volt hogy egyik haverommal egyutt tusoltunk es kivertuk, szuper volt
máj. 20. 03:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
sokszor vannak korombeli fiatal sracok es olyankor izgalmasabb tusolni meg meztelenkedni, vagy pl amikor haverokkal megyunk mindig egyutt tusolunk, van neha egy ket huncutkodas is
máj. 20. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!