Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fordult már veled elő közös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult már veled elő közös zuhanyzóban, hogy merevedésed lett, vagy láttál már másokat így? Uszoda kondi, kollégiumi zuhanyzó volt? Hogyan viselkedett az illető?

Figyelt kérdés
zuhanyzó, tusoló, meztelen, pucér

2022. máj. 23. 17:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakran előfordult velem és sokszor láttam másoknál is uszodai meg termálfürdők zuhanyzóiban.
2022. máj. 24. 23:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, komolyan. Valószínűleg az az oka, hogy eléggé szégyenlős vagyok (voltam kollégista, de akkor is), és le vagyok sokkolva ilyen helyzetekben eléggé. Nincs nagy méretem nyugalmi állapotban, mereven is csak átlagos, nem szeretek ezért meztelenül mutatkozni idegenek előtt, ha elkerülhető.
2022. máj. 25. 21:51
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Kondi utàn a tusoláskor szinte mindig àll a lompos,de nem csak az enyém,elég gyakori jelenség..
2022. máj. 26. 04:50
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi koliban elég sokszor előfordul, főleg hogy sokszor ott verik ki. Nekem is állt màr fel amit egy srác meglátott illetve én is láttam már párat aki merev farokkal állt a zuhany alatt. Egyszer még egy éppen élvező srácot is rajtakaptam.
2022. máj. 26. 09:12
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken élek. Úszoda közös zuhanyzó, öltözőben gyakran jártam így, de láttam másokat is hasonló cipőben.

Falfelé fordulok én mindig, de ha már lankadtabb akkor úgy már mutatkozok. Engem nem zavar(na) ha mások is mutatkoznának félmerev vagy teljesen merev állapotban.

2022. máj. 26. 23:52
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Többször előfordult hogy láttam ilyet és az is hogy velem is megtörtént. Koli zuhanyzóban és uszodában. Azt valahogy a szitu döntötte el, hogyan reagáltuk le. Takargatással, elfordulással, vagy nyíltan hagytuk hogy megtörténjen.
2022. máj. 28. 14:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Koliban fordult elő, hogy zuhanyoztam egyedül, közben vertem a farkam a falnak dőlve. Nyugodt voltam, mert egyértelműen hallható, ha valaki bejön, de még az is, ha a fürdő előterébe belép, tehát ha nem a zuhany alatt, hanem bárhol máshol verem a farkam, akkor is van időm, hogy ne bukjak le. Valamiért volt bennem egy érzés, hogy most igazán nagyot fogok élvezni és szintén valamiért én a tükörre akarok spriccelni, ezért az utolsó pár rántás közben kirohantam a zuhany alól a tükrök elé, hogy majd na most jól ráélvezek és akkor csöpögni, csurogni fog rajta. Aha, sikerült kiszaladnom álló f*sszal a kezemben két rántásra az élvezéstől, mire megláttam, hogy egy addig még csak látásból is ismeretlen kolesztársam térdig letolt nadrággal az ellenfalnak támaszkodva veri a farkát. Ahogy meglátott, megijedt és rögtön elrakta a f*szát, de addigra már nekem késő volt, és igaz én is megszeppentem, mégis előtte élveztem el. Annyira lefagytam, hogy mozdulatlanul álltam, miközben a farkamból spriccelt a g*ci :)

27/F

2022. máj. 31. 15:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
#17 nem semmi. Mit szólt a másik srác? Lett belőle folytatás?
2022. jún. 1. 11:41
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam látni ilyet koleszos zuhanyozóban. Óhatatlan, hogy időnként megtörténjen. Nekem is volt már. A viselkedés nagyban függ, hogy egyetlen érintettje van a "balesetnek", vagy a dominóelv alapján sorra egyik a másik után, többeknél is bekövetkezik. Ilyet látva sajnos elég ha eszedbe jut, hogy veled is megtörténhet, és kész, többé már nem is tudod visszatartani. Van akinek annyi is elég hozzá, hogy meztelenül legyen. Főleg, ha rég volt meg neki. Ha egyedül van az illető akkor általában feszélyezett a reakciója, igyekszik takargatni a nyilvánvalót, amit persze úgyis mindenki lát. Ha többen vagyunk akkor nyíltabban felvállaljuk és röhögünk rajta.
2022. jún. 1. 16:14
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
#18 Akkor, azzal az alkalommal nem, de később futottunk még egymásba :)
2022. jún. 2. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!